כללי ושיתוף- פרסום לפאנית

• הוסף לסימניות

קבצים מצורפים

• לכידה.JPG
    לכידה.JPG
    KB 122.7 · צפיות: 32
  • הוסף לסימניות
מיוחד!

• הוסף לסימניות
אהבתי מאוד. מודעה נקיה ועוצמתית.

• הוסף לסימניות
יפה מאווווווד קלאסי ביותר לפאנית..
רק דבר אחד קטן שהפריע לי בעין שאין כאן סמטריה בין כל הריבועים, דהיינו שהרווח בין ריבוע לריבוע לא אותו דבר וזה (לדעתי) מוריד את המדעה בכמה רמות.
בהצלחה!

אה ועוד דבר קטן אני חושב שאני רואה (מדמיין) שתי צבעים ברקע זה קצת קיצ'י (כן, גם הרקע בריבוע של הלוגו) לא צריך את זה

• הוסף לסימניות
יפהפה קצת מזכיר לי את גלית

אבל באמת מדהים

• הוסף לסימניות
מקסים!!!

• הוסף לסימניות
המודעה נהדרת!
לגבי הלוגו, אם אינני טועה ראיתי אותו כבר מזמן...
הוא חדש?

• הוסף לסימניות
ב״ה

הצבעים באמת מזכירים קצת את של גלית. אולי כדאי לשקול להחליף צבע ע״מ ליצור בידול.. בהצלחה וגוט שאבעס!

• הוסף לסימניות
מודעה יפה,
לי רק מפריע, שבריבוע שהשמאלי התחתון - התמונה בזוית של 90 מעלות
ולא כשיער עומד

• הוסף לסימניות
תודה לכל המגיבים, עזרתם לי
הלקוחה רצתה משהו עם רקע בהיר יותר
(באופציה הקודמת לא חשבתי שזה משנה שזה דומה בצבע לגלית בגלל שהפרסום הוא רק בחו"ל)
מצ"ב 2 אופציות
מה דעתכם?
צפה בקובץ המצורף 295997
צפה בקובץ המצורף 295998

קבצים מצורפים

• ad.jpg
    KB 729.2 · צפיות: 23
  • ad2.jpg
    KB 730.4 · צפיות: 19
  • הוסף לסימניות
עבודה יפה!
השני יותר מתאים בעיניי.

• הוסף לסימניות
השני יפה בעיני!

• הוסף לסימניות
השני מאיר עניים יותר (ובפרט שהלוגואים למטה בראשון, לא ברורים כל כך)

• הוסף לסימניות
השני..!
בהצלחה..!
ממש עבודה יפה..

• הוסף לסימניות
מקורי ויפיפה
אהבתי יותר את הסקיצה הכהה
בהצלחה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה