- הוסף לסימניות
אני בקושי זוכרת את הפלאש
אבדוק ואגיד לך מה הקוד
אבדוק ואגיד לך מה הקוד
on (release) {
getURL("mailto:<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>", "", "POST");
}
אולי יום אחד זה יהיה אמיתינכתב ע"י פוינט ק גת;1403207:(זארה זה אמיתי? פתחו סניף בסנטר 1 ובר' עקיבא?)
איך? משמיים שלחו לי את הרעיון, ניסיתי לחשוב על משהו שעוד לא היה, אחר. טחנתי בראש את התיק כמה ימים, התפללתי, ואז הגיע הרעיון. בהתחלה רציתי לפתוח חשבון גימייל ולשים על החשבון עצמו את כל העבודות. ואת פתחתי את האשכול הזה חשבתי אולי בכל אופן אפשר לעשות שכולם יוכלו לצפות ורק אני לערוך. כשראיתי שזה לא זה, פניתי לאינדי. (ואם מישהו יודע עדיין על כזו אפשרות אני אשמח מאד לשמוע)נכתב ע"י מאהמם;1403351:ואולי תסכימי לשתף אותנו איך הגעת לרעיון המבריק הזה?
נכתב ע"י YG&K;1403507:מירוש! מהמם את יודעת אני לא צריכה להגיד את זה , כבר שמעת ממני מליון פעמים.
אבל איזה כיף לפרגן לחברה כמוך בפומבי!
מחזיקה לך אצבעות!
אולי זה יתן לי אומץ להעלות גם את התיק שלי לחוות דעת
המון הצלחות , יקירתי!
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים