כללי ו.... גם אני מבקשת עזרה קטנה באינדיזיין.

• הוסף לסימניות
האם יש אפשרות להקטין קובץ - או אפילו רק עמוד אחד, יחד עם העימוד והעיצוב?
(לדוג': יש לי קובץ 70 על 100 ואני רוצה להקטין ל50 על 70)
כשאני עושה את זה דרך dacument setup רק הדף מתקטן, וכל העימוד - עיצוב צריך להקטין אחרי זה ונהיה בלאאאגן...

בבקשה, מי שיודע/ת להגיב בדחיפות.
אלפי תודות מראש!

• הוסף לסימניות
אפשר ביצוא לפידיאף לקבוע את הגודל של הקובץ.
"castom scale"
יש על יד זה ריבועים למילוי לקביעת גודל האורך והרוחב באחוזים.

• הוסף לסימניות
על איזה גרסה את מתכוונת?
כי אצלי זה לא מופיע.

• הוסף לסימניות
ואם מישהו יודע איך עושים זאת באקרובט, אשמח גם לשמוע.

• הוסף לסימניות
ואולי בכל זאת מישהו יכול לעזור?
אם לא אנדיזיין אז לפחות אקרובט.

• הוסף לסימניות
באינדיזיין cs5.

נדמה לי שזה גם ב4 אבל לא בטוחה.
עושים את זה דרך :"print to pdf"

• הוסף לסימניות
אם הבנתי נכון - לבחור את כל האובייקטים> ללחוץ Ctrl+Shift ולהקטין עם העכבר לגודל הרצוי, הוא מקטין א"ז ביחס הנכון.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י סטודיו v;806372:
ואולי בכל זאת מישהו יכול לעזור?
אם לא אנדיזיין אז לפחות אקרובט.

בהדפסה מאקרובט לpdf וגם בהדפסה מאינדזיין לpdf זה ישנו. איני זוכר בע"פ. אך ניתן לקבוע אחוז גודל להדפסה.
נראה לי שמאינדזיין דווקא בהדפסה ולא בייצוא זה ניתן.

• הוסף לסימניות
tfi
הדפסה מאקרובט לpdf וגם בהדפסה מאינדזיין לpdf זה ישנו. איני זוכר בע"פ. אך ניתן לקבוע אחוז גודל להדפסה.
נראה לי שמאינדזיין דווקא בהדפסה ולא בייצוא זה ניתן.
אכן כן, באינדיזיין זה עובד רק בהדפסה...

• הוסף לסימניות
אז ככה:
קודם כל תודה לכל המנסים לעזור.
אך לידיעדכם יש לי בינתיים אינדיזיין בcs3, ואני חייבת לציין שאני מוציאה ממנו ביצועים מקסימים,
כמובן, כי זה רק לבינתיים.
בכל מקרה השאלה שלי: הפקודה הזאת של יצוא מאינדיזיין והקטנה באחוזים קיימת גם שם?
ומה זה tfi?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י סטודיו v;806452:
אז ככה:
קודם כל תודה לכל המנסים לעזור.
אך לידיעדכם יש לי בינתיים אינדיזיין בcs3, ואני חייבת לציין שאני מוציאה ממנו ביצועים מקסימים,
כמובן, כי זה רק לבינתיים.
בכל מקרה השאלה שלי: הפקודה הזאת של יצוא מאינדיזיין והקטנה באחוזים קיימת גם שם?
ומה זה tfi?

הכל ישנו גם בcs3. זה לא נמצא בייצוא, אלא כאמור רק בהדפסה. פשוט בחרי מדפסת pdf.

הערה: נראה לי שכבר לא ניתן לשדרג את cs3. תצטרכי לקנות חבילה חדשה מלאה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה