דרוש מידע זבובונים מטרידים

• הוסף לסימניות
יש לי הרבה זבובנים שמתקבצים באמצע הסלון,נראה שהם מגיעים מהחום,
זה נורא מטריד!! איך מתפטרים מהתופעה? האם יש חומר שניתן לרסס והוא לא מסוכן?

• הוסף לסימניות
בד"כ הם באים בלילה כשהחלון פתוח והאור דלוק-האור מושך אום להגיע. הכי פשוט אם אין רשת לחלון לסגור אותו כשמדליקים את האור. לא הכי נח אבל אין ברירה.

• הוסף לסימניות
מטקה חשמלית פיתרון מוצלח+ שעשוע לילדים
עולה 25 ש''ח בכל טמבור

• הוסף לסימניות
יש לקנות כמין דפים צהובים כאלה בטמבור תולים את זה והזבובים נדבקים לזה - החסרון הוא המראה:eek::cool::mad: בעבודה שמתי וזה ממש מקל .

• הוסף לסימניות
יש לי הרבה זבובנים שמתקבצים באמצע הסלון,נראה שהם מגיעים מהחום,
זה נורא מטריד!! איך מתפטרים מהתופעה? האם יש חומר שניתן לרסס והוא לא מסוכן?

וואו גם לי בדיוק אותה תופעה, דווקא באמצע הסלון, זה נורא!!

• הוסף לסימניות
בימים האלו התופעה מתגברת
זה אמור לעבור בימים הקרובים
זה כך גם ברחוב - אני ממש הולכת עם פה סגור וכל כמה דקות צריכה להעיף חצופון שנחת על בגדי.

• הוסף לסימניות
אנטי פליי- מוכרים אותו בחנויות טמבור
עולה בערך 40-50 שח
ממש מעלים זבובונים חצופים...

• הוסף לסימניות
אתם מתכונות אולי גם לזבובים המעצבנים שמופיעים במטבח
בעקרון הם מגיעים כשמלוכלך נכון...:eek:
אבל גם אחרי שאני מבריקה הכל ואפשר ללקק את השיש והארונות הם עדיין נדבקים..
מכירות??????:Dמה עושים

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה