כללי זבל בג'ימייל

• הוסף לסימניות
כמה אימיילם מותר לשלוח "במכה אחת" על מנת שגי'מייל לא יגדיר אותם כדואר זבל?

• הוסף לסימניות
500
ואח"כ עוד 500.
ואח"כ הג'ימייל נחסם לכמה שעות.
עצם ה'זבל' נחשב אחרי שמידי הרבה אנשים מתריעים על דואר מכתובת מסוימת שהדואר הינו זבל, וללא קשר למספר המשלוחים.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פרסומון;919597:
500
ואח"כ עוד 500.
ואח"כ הג'ימייל נחסם לכמה שעות.
עצם ה'זבל' נחשב אחרי שמידי הרבה אנשים מתריעים על דואר מכתובת מסוימת שהדואר הינו זבל, וללא קשר למספר המשלוחים.

הדואר שאנחנו שולחים הוא דואר 'איכותי' ואין לנו בעיה שאנשים שמקבלים את הדואר מגדירים אותו כזבל.
מה שאני עדיין לא מבין מזה הג'ימייל נחסם לכמה שעות,
ועוד דבר קטן, אם אני אשלח 250 ביום זה יעבור חלק ללא חסימות לכמה שעות?

• הוסף לסימניות
אז זה לא ייקרא זבל גם אם תשלחו 100000.
הג'ימייל נחסם לכמה שעות- כפשוטו- לא ניתן לשלוח מיילים לכמה שעות (ניתן להיכנס ולקבל דואר רגיל).
250 ביום יעבור, וכמו שכתבתי- עד 1000 ביום יעבור, ובכל שליחה עד 500 נמענים.
בהצלחה.

• הוסף לסימניות
יש לי בעיה שונה:
הרבה מיילים שאני שולח לאנשים, מוגדרים אצלם כדואר זבל, איך זה קרה, ומה אני עושה בשביל להיפטר מהצרה הזאת?

תודה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה