- הוסף לסימניות
נכתב ע"י mosdot2;2326348:לא נראה לכם?
נכתב ע"י necami1250;2330720:אוי לא. זה נראה ממש דמות נוצרית מובהקת לא?
הסיבה שהוא עומד בצורה כזאת זו הכנה לאנימציה, מחברים לו עצמות לגוף ואז אפשר להזיז אותו...
את צודקת, אבל גם את צודקת!
זה שמחברים אותו אח"כ והופכים אותו למשהו אחר עוד לא מוריד אותו מזה שהוא נראה כך.
ואם כבר מדברים על דמות נוצרית לי משום מה הוא הזכיר ת'דמות מחג המולד המתקרב.
יש הרגשה שהוא 'נשאב' משם. או לפחות ההשראה שלו.
זו דעתי.
אבל בגדול - הדמות מדהימה!!!
נכתב ע"י iris ogli;2330816:תודה, ההוא שאת מדברת עליו הוא שמן והכובע שלו עגלגל, יותר כיוונתי לגמד![]()
נכתב ע"י necami1250;2330833:לא יודעת,
לי ישר זה איזכר לי אותו.
אולי הזקן והצבעים.
לגמד יש זקן קצר יותר.
שבת שלום
נכתב ע"י אבימי;2330987:לי ישר הוא מזכיר את אנגלה מרקל.
כי האדום זה אחד מה צבעים של דגל גרמניה, והכובע זה בצורה של דג קצת, ויש דג מרקל.
הזקן הוא לבן, מה שבאופן מחשיד קצת דומה לצבע של מלאך, אז ישר עלה לי אנג׳לה מרקל.
עצם זה שלא ראוי להזכיר את אנגלה מרקל, כי היא בלי כיסוי ראש כידוע, זה גם לא טוב להזכיר קצת את גרמניה, כי היא ליד אוסטריה. ובאוסטריה, כידוע נולד.... היטלר. כן, כן. ר"ל.
אז זהו. זה מזכיר לי דברים איומים.
נכתב ע"י koll kvoda;2331025:משום מה לי זה מעלה קונוטציה של נוצרים- משהו כמו סנטה קלאוס?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים