כללי זהו, צמצמתי: אחד או שניים.

• הוסף לסימניות
תודה רבה לכולכם על חוות הדעת, אני מצמצם לשתי האפשרויות האלו:
(אותו הדבר חוץ מהאלמנט), מה דעתכם?

תודה!:)

קבצים מצורפים

• Capture.PNG
    KB 9 · צפיות: 13
  • הוסף לסימניות
מותר לי גם אם אני לא גרפיקאית?
לדעתי 1.

• הוסף לסימניות
מדהים!
עדיף בלי האלמנט. הוא מבדר ומחליש.

• הוסף לסימניות
למעשה, אתם צודקים, אבל, אפשר להשתמש עם ובלי, תלוי בעניין.
תודה רבה!

• הוסף לסימניות
אני כן הייתי משתמש באלמנט.
נכון שבלעדיו הוא יותר "חכם".
אבל היום אנו בדור של הפשטה, והאלמנט עושה את זה מצוין!
בלי לקרוא את הטקסט אני יכול להבין על מה מדובר, בלעדיו זה יקח כמה שניות שלא בטוח שיש לי.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י park;1882222:
אני כן הייתי משתמש באלמנט.
נכון שבלעדיו הוא יותר "חכם".
אבל היום אנו בדור של הפשטה, והאלמנט עושה את זה מצוין!
בלי לקרוא את הטקסט אני יכול להבין על מה מדובר, בלעדיו זה יקח כמה שניות שלא בטוח שיש לי.

הפשטה זה בדיוק ההפך מלשים את האלמנט
את/ה מתייחסת להפשטה כ"פשוט", וזה לא נכון.
הפשטה - לנטרל כל מה שלא מוכרח. להפחית אלמנטים צורניים עד שמגיעים לצורה הכי טהורה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י GRN;1882349:
הפשטה זה בדיוק ההפך מלשים את האלמנט
את/ה מתייחסת להפשטה כ"פשוט", וזה לא נכון.
הפשטה - לנטרל כל מה שלא מוכרח. להפחית אלמנטים צורניים עד שמגיעים לצורה הכי טהורה.

את צודקת לגמרי, אבל, מותר גם לפרט לפעמים.

• הוסף לסימניות
מסכים לגבי ההגדרה, אני עדיין שמח שהובנתי נכון.
מדובר יותר על תפישה חזותית מהירה, וחווית משתמש.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה