מידע שימושי זהירות! אל תשכרו מחשבים בחנות - - -

• הוסף לסימניות
אני ממש לא מבין למה זה לא מקובל. יכול להיות על המחשב מהשוכר הקודם מידע אישי, תוכן בלתי ראוי.
מה הבעיה להריץ תוכנת ניקוי (או בצורה ידנית) לפני כל השכרה?
לא מקובל שכתבתי הכוונה למציאות בפועל.

מה אמור להיות?
זה כבר נושא אחר.

• הוסף לסימניות
הוצאת לי את המילים מהמקלדת.

לעצם העניין, לא מקובל לנקות המחשב לפני כל השכרה, אז אין עניין לחשוף שם של חברה.

כן תודה על הידיעה, ופרסום המכשול, שכל אחד ידע להיזהר.
קראתי פעם שיש אפשרות כדי שהמחשב לא ייפגע מווירוסים, אז המשתמש כאילו לא יכול ליגוע בליבת המחשב..
משתמשים בזה חברות כמו שמש, קו ונקי, שמספקות שירותי אינטרנט
והם לא רוצי ם להיפגע,
כך שהמידע נשמר על כרטיס המשתמש ולא במחשב.
זה יכול לפתור את הבעיה פה?

• הוסף לסימניות
אבל בן אדם ששכר לשבוע, לא ירצה שימחק לו אוטומט כל יום או כל כיבוי

אני מציעה באופן כללי שכשעובדים עת מחשב ציבורי לא לשמור בכלל קבצים על המחשב אלא לעבוד על דיסק חיצוני. ולגלוש רק במצב של גלישה בסתר.

• הוסף לסימניות
סיפור הזוי ב2020 אין מצב שזה קרה בטח מדובר בחנות ומשכיר חובבני תקן אותי אם אני טועה

• הוסף לסימניות
סיפור הזוי ב2020 אין מצב שזה קרה בטח מדובר בחנות ומשכיר חובבני תקן אותי אם אני טועה
למה שלא יקרה? ההפך, ככל שמתקדם הזמן יש יותר סבירות...
ונכון, זה עסק יחסית קטן.

• הוסף לסימניות
גם אני שכרתי מחשב לתקופה שבסיומה התריע לי המשכיר לגבות את כל החומר כיון שהוא מפרמט את המחשב לחלוטין.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה