מידע שימושי זהירות ! אתר מזויף של נעלי Unisa - שימו לב!

• הוסף לסימניות
צהריים טובים,
שימו לב יש אתר מזויף של נעלי יוניסה -
האתר נקרא " יוניסה ישראל"
יש שם נעלים במחירים לא הגיוניים ליוניסה.
נסתי לבדוק את זה-
ומישהי עם אנטיוירוס - ניסתה להיכנס ואז, קפצה לה התראה שזה אתר מזויף!!!!!!!!!!

• הוסף לסימניות
יש כמה אתרים כאלה
יש ג'יאוקס ישראל
יש וג'ה ישראל
צריך להיזהר מהאתרים האלו
זה הכל פייק!

• הוסף לסימניות
אני אישית נכוויתי מיוניסה ישראל!!!
ידע הציבור ויזהר יוניסה העולמית שלחה לי אישור כי זהו אתר מזוייף...
הם אמרו שאין להם איך לפעול בנידון

• הוסף לסימניות
גם אני נפלתי בפח אצלם!!!!!!

• הוסף לסימניות
גם אני נפלתי בפח
והבנק עדיין לא החזיר לי את הכסף
הם טוענים שעדיין מבררים את העניין

• הוסף לסימניות
אני כמעט נפלתי בפח עד שעשיתי בדיקת אתרים ולא היה מספיק הוכחות שהאתר הזה אמין וגם שהגעתי לשלב של התשלום משהו הסתבך שם אז ניצלתי

• הוסף לסימניות
גם אני הזמנתי וקיבלתי משקפי שמש...
אבל ביטלתי את התשלום דרך חברת האשראי, זה עד היום בבירור אצלם - מלפני חצי שנה,
כך שלא גבו ממני

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה