זהירות! במיוחד לבעלי תשתית שנוידה מ"בזק".

• הוסף לסימניות
שלום רב,

כפי שכתבנו בתשובתנו הקודמת, שילוב של 2 ספקים באותה תשתית באמצעות הרפורמה אינה אפשרית בשלב זה.
ככל שיתקבלו החלטות בנושא הציבור יעודכן.

בברכה
תיאור: אמיר בירן פניות

• הוסף לסימניות
מוזר. אני התניידתי מבזק ואתמול עשיתי את הבדיקה ולא קרה כלום.
אזהר להבא לבדוק שוב

• הוסף לסימניות
אני שוב מעיר את הנושא שכבר נרדם...

לאחר שקיבלתי את תשובתו הרשמית של משרד התקשורת באמצעות חה"כ איתן כבל הממונה במסגרת עבודתו כיו"ר ועדת הכלכלה גם על משרד התקשורת, אני מצרפה בזה.

מי שיבין את התשובה והעומד מאחוריה מתבקש להסביר גם לי.

• הוסף לסימניות
בס"ד

רק למי שכתב פה שרונן הוא השותף של ישי - זה לא נכון כלל וכלל.
רונן הוא הבוס של ישי

• הוסף לסימניות
חי וקיים שאצלי עובד תשתית דרך אקספון עם אר אל (חצי מחיר מתשתית דרך בזק). ברוך הוא וברוך שמו.

• הוסף לסימניות
אגב, לצערנו משרד התקשורת - מי שקצת עוקב - הפסיק את המדיניות של כחלון ואטיאס, שהייתה לשבת על החברות חזק חזק על הוריד לטובת הציבור.
שלא לדבר על בזק (שהבעלים חבר של ביבי), שמשחררים אותם להמשיך את המונופול האכזרי שלהם, וזאת בשביל שבתמורה הם יפתחו ערוצי טלויזיה ואינטרנט מקבילי ישראל היום, בהם ישבחו את הקיסר ומשפחתו הרוממה.
אפילו היועה"מ כבר ניסה להתערב בזה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה