דרוש מידע זהירות !! חשמל XXXX

מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
צריך לעשות עליהם חרם מוחלט
לא צריך חרם רשמי
הרבה לקוחות שקנו שם לא יחזרו לשם שוב לעולם...

אנחנו התפתינו למודעות שהם פירסמו על תנור בהמלצת שפית חרדית ידועה
אחרי שקנינו התברר שאין לתנור אישור כשרות על הפרדה בין חלבי לבשרי בין התאים
דבר שגרם לנו עוגמת נפש גדולה
מסתבר שהם פשוט היו תקועים עם התנור הזה ובחרו לפרסם אותו כדי להתפטר ממנו

• הוסף לסימניות
לא צריך חרם רשמי
הרבה לקוחות שקנו שם לא יחזרו לשם שוב לעולם...
צריך חרם, כדי שאנשים חדשים לא יפלו, וזה כמעט כמו להגיד שלא צריך לתקן את הבור בכביש, כי כל מי שנופל שם פעם טחת כבר יזהר בפעם הבא...
אנחנו התפתינו למודעות שהם פירסמו על תנור בהמלצת שפית חרדית ידועה
אחרי שקנינו התברר שאין לתנור אישור כשרות על הפרדה בין חלבי לבשרי בין התאים
דבר שגרם לנו עוגמת נפש גדולה
מסתבר שהם פשוט היו תקועים עם התנור הזה ובחרו לפרסם אותו כדי להתפטר ממנו
משתתף בצערך, ויש לי עוד עשרות סיפורים של נוכלות ורמאות עם עזות פנים!

ואני לא מפחד מכלום, אם הם יאיימו על בעלי האתר בתביעת דיבה, אני מסכים שבעלי האתר יתנו להם את הפרטים שלי כדי להתעמת מולם בכל מקום.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה