עזרה זהירות מגניבות ברשתות שיווק

• הוסף לסימניות
תפנו למועצה לצרכנות....

אגב יש עוד דבר שיש לשים לב אליו
פעם קניתי סלומון במבצע 59 ש"ח
אממה שיצא לי מחיר ממש גבוהה
הלכתי שקלתי בבית ויצא משקל אחר לחלוטין ממה שיש בחנות
אח"כ הלכתי למס' חנויות ולא היה2 חנויות עם אותו משקל...(לפחות היה הפרש קטן.. מה שמאיפה שקניתי זה היה הפרש גדול...) ואז אתה יוצא בנזק מהמבצע כביכול..
יש סופר מסוים במיקום חרדי שאחת מהמשפחה שלי עבדה שם ולכל לקוח היה משקל שונה והיא התלוננה והם לא היו מוכנים לשלם 1000 ש"ח על משקל חדש הם אמרו זה תקין כי איפסו את המשקל וכו' אבל באמת למשקל היה חסר תומך היה לו רק 3 מתוך 4 והתוצאה .....
באותו סניף קיבלו קנס באותה שנה על מיליון שקל נראה לי ממשרד הבריאות מגניבה לא מרוויחים

• הוסף לסימניות
באותו סניף קיבלו קנס באותה שנה על מיליון שקל נראה לי ממשרד הבריאות מגניבה לא מרוויחים
ממשרד הכלכלה דרך חברות חיצוניות כמו מאזני הארץ, ניוטק וכו.
יש ביקורות מאד מוקפדות על משקלים

• הוסף לסימניות
תבדוק את התאריך במדבקה של הביקורת על המשקל. אם היא לא מהשנה האחרונה הרשת בבעיה רצינית מאד ולא אמינה במיוחד..
(הביקורות הן באזור חודשי הקיץ)

יש סופר מסוים במיקום חרדי שאחת מהמשפחה שלי עבדה שם ולכל לקוח היה משקל שונה והיא התלוננה והם לא היו מוכנים לשלם 1000 ש"ח על משקל חדש הם אמרו זה תקין כי איפסו את המשקל וכו' אבל באמת למשקל היה חסר תומך היה לו רק 3 מתוך 4 והתוצאה .....
הלכתי למנהל הסניף על המשקל
זה לא היה נראה שהו מופתע הוא צעק לקופאית
ילה ילה תני לו מה שהוא רוצה רק שיעוף מפה...
מאז תקופה אם הייתי קונה כמות הייתי שוקל בבית :sne:

• הוסף לסימניות
הלכתי למנהל הסניף על המשקל
זה לא היה נראה שהו מופתע הוא צעק לקופאית
ילה ילה תני לו מה שהוא רוצה רק שיעוף מפה...
מאז תקופה אם הייתי קונה כמות הייתי שוקל בבית :sne:
תדוחו למשרד הכלכלה
והמנהל הלא מופתע ירוץ לסדר את המשקל

• הוסף לסימניות
אני קניתי מוצר עוך קפוא שהיה רשום עליו את המשקל איך שיצא מהמפעל, והוצאתי מדבקה של המשקל כדי להעביר בקופה עצמאית והיה פעם של 300 גרם! הלכתי לקופה ראשית ועד שהקופאית הבינה את הבעיה לקח לה זמן... אבל בסוף זיכתה אותי ואמרה שיטפלו במשקל

• הוסף לסימניות
אני קניתי מוצר עוך קפוא שהיה רשום עליו את המשקל איך שיצא מהמפעל, והוצאתי מדבקה של המשקל כדי להעביר בקופה עצמאית והיה פעם של 300 גרם! הלכתי לקופה ראשית ועד שהקופאית הבינה את הבעיה לקח לה זמן... אבל בסוף זיכתה אותי ואמרה שיטפלו במשקל
באיזה רשת?

• הוסף לסימניות
לנו זה קרה עם פירות יקרים מאוד שהמשקל לא היה תקין ואח"כ העגלה לא עברה בגלל חוסר התאמה..... (זה היה בחנות שיש בה את המשקל של העגלות) אז הלכנו לקופה רגילה והעברנו הכל מחדש היה ממש הבדל במחיר....

• הוסף לסימניות
קרה לי בכמה רשתות.
בגדול, ערנות מונעת אסון ;)
החוק לצד הצרכן, ואם כתוב מחיר על מוצר - המוכר חייב לחייב לפי המחיר שעל המוצר,
ולא לפי המחיר שבקופה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה