דרוש מידע זהירות מעוקץ בחסות החוק

• הוסף לסימניות
גם לא לגבי צדקה בכרטיס אשראי?

למה "יש חסד, שוק מהדרין" והרבה חנויות מפרסמים על מבצעים? הרי זה עולה להם כסף? אז לא נלך לקנות?
יכול להיות שמתקשרים להציע לי מבצע שכן משתלם.

גם לא לגבי צדקה בכרטיס אשראי וכבר היו מקרי רמיה מצערים.
נניח והחלטתי לתרום למישהי שהתקשרה בטלפון אלי (אני עוברת את המעשרות שלי ולכן רוב התרומות שלי באות מיוזמה שלי ...) - אני אקח ממנה את שמה ואתקשר בעצמי למספר הברור של העמותה המתרימה ואציין אותה כמתרימה לצורכי הבונוס.

יש חסד ושוק מהדרין מפרסמים על מבצעים - על מנת למשוך אותך לחנות שלהם ושכפי הנראה תקני עוד כמה דברים על הדרך. זה ברור שהם לא עושים את המבצע כי נורא מתחשק להם להוזיל לנו מחיר. אלא לטובתם. וטובתם בולטת לעין כך שאני לא צריכה לשאול שאלות.

כשחברה שאני כבר לקוחה שלה בין כה . מתקשרת להציע לי סתם ככה מבצע - אני בהחלט רוצה להבין מה החברה הזו מרוויחה.
חברה לא משקיעה כסף על מנת להציע הוזלה בלי שיש לה ממנה שום רווח.
ולכן אני קודם אבדוק את הפרטים הקטנים בעצמי לנסות להבין מה הרווח של בזק...
(במקרה שלי בהחלט התשובה נמצאה: היה לי מחיר X מתמחור ישן וללא הגבלת זמן. הם הציעו לי מבצע X-20 לתקופת זמן מוגבלת שלאחריה המחיר יהיה X+30 אלא אם כן יהיה מבצע אחר - כי הרצון שלהם היה שלא יהיו אנשים במחיר מוזל ללא הגבלת זמן...)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה