מידע שימושי זהירות עוקץ לא ברור במיילים, מקבוצת למסירה💙

• הוסף לסימניות
קיבלתי מיילים קבוצתיים מהמייל הזה, היה נראה ממש שווה.
כשפניתי אליהם לבדוק לגבי מוצר למסירה קיבלתי הודעה שקודם אני צריכה להעביר את ל-10 אנשים או לפרסם בסטטוס/ וואטסאפ וכו עם עותק אליהם.
כשעניתי שאין לי סטטוס או וואטסאפ, פשוט הוסרתי מהקבוצה!!!!

ואז קיבלתי מייל מחברה שלי שצרפה אותי שמדובר בעוקץ. הם אוספים מיילים של אנשים ומוכרים את זה, אין שום קבוצת מסירה של חפצים.
שימו לב!!!!

המייל שלהם הוא mesira994#googlegroups.com‏

• הוסף לסימניות
אני בהלם קיבלתי מהם גם מיליים ובחיים לא יכלו להגיע למוצר למסירה והמוצרים היו מידי שווים משהו באמת לא הריח לי וגם אמרתי להם שאין לי וואצאפ ונוסרתי

• הוסף לסימניות
וואו גם אני קיבלתי את המייל ומשהו הסריח לי
באמת המוצרים שפורסמו היה שווים במיוחד....​

• הוסף לסימניות
המייל שקיבלתי מהם הכתובת שלו הוא בסוף 997 ולא 994 אלא אכ יש להם כמה כתובות מייל.

• הוסף לסימניות
הם שולחים קישור לא תקין לואצאפ ואין שום קבוצה כזו.
בנוסף, תמונות לא נכונות של מוצרים

• הוסף לסימניות
מה הם מנסים להשיג?
כתובות מייל?
התשובה חיובית.
אין מספיק מודעות לספאם בציבור שלנו, לצערי.
כתובות מייל פרטיות של אנשים זה דבר ששווה כסף!
ועל כל הצעה קלה להכנסה להגרלה זו או אחרת אנשים מוכרים את הכתובות של ידידים ומשפחה.
למה? למה זה שווה את זה?
מעל במה זו אני אבקש מכל חברותי וקרובות משפחתי- אנא מכן, בבקשה תפסיקו להעביר לי פרסומות. על כל מייל שאתן מעבירות לי, מגיעים אלי עוד 20. כתובת המייל שלי שמורה לנצח, ברשימות שיווק שנמכרות מאדם אחד לשני.
קחו את זה בחשבון בפעם הבאה

• הוסף לסימניות
גם אני ראיתי את זה וגם שלחתי להם נוסח חריף של מייל שאני אפרסם את זה ושזה קבוצה מצוצה מהאצבע לדעתי אם הם יקבלו הרבה מיילים כאלה
הם פשוט יפסיקו לעשות את זה
זה הנוסח ששלחתי להם:
יש לי תחושה שהקבוצה שלך מצוצה מהאצבע .(שאין שום רהיטים למסירה זה נראה מדי טוב)
ואת רוצה רק רוצה לעשות כסף מכמה שיותר רשימת תפוצה שהיה לך
רק שתדעי שאני אפרסם את זה
ושתיקה כהודאה

• הוסף לסימניות
אני גם שמעתי על מישהי שרצתה מוצר שהם פרסמו
ואמרו לה לשלוח קודם ל10 אנשים (במייל)
ואחרי ששלחה פשוט הפסיקו לענות לה...

• הוסף לסימניות
אני קיבלתי ממייל בסיומת 2111
כשניסיתי להגיד שזה פישינג, ניסו לשלוח לי הוכחות על מוצרים למסירה

• הוסף לסימניות
זה נושא מאד חשוב, המיילים האלו אחר כך מתגלגלים וכבר קיבלתי מילים "לא מוצלחים" בעקבות זה. ולא תמיד יודעים מתי הגיע הזמן לא לענות.

• הוסף לסימניות
קיבלתי מאותה כתובת גם את זה
1735044596577.png

• הוסף לסימניות
ללחוץ על הסרה זה בעייתי? תכלס איך אני יכולה להסיר את עצמי?

• הוסף לסימניות
‏‏לכידה.GIF

להכנס למייל המבוקש ללחוץ על הכפתור עם העיגול האדום שמסומן בתמונה לעייל
ולדווח כספאם

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה