דרוש מידע זהירות פישינג, מתנה מרימון... :(

• הוסף לסימניות
נס שלא נפלתי בפח, דיברתי איתם וזה אכן פישינג.
זה היה נראה לי לא אמין.
תודה לה'.
תעבירו למי שאתם יכולים.
11111111111111111111111111111111111111111.PNG

• הוסף לסימניות
זה מקצועי ורציני, עלו שלב מהעו"ד עם הכסף בכספת ובגבול ובכביש ואיפה לא....
תודה שאת מעדכנת.
(אם כי כשרואים את המתנה יודעים ישר שזה פישינג, תמיד זה סמארטפון ;) )

• הוסף לסימניות
מה באמת הם יכולים לעשות עם זה שהם ידעו כמה זמן אתם ברימון?
לא הבנתי מה העניין

• הוסף לסימניות
יש הרבה דברים שאפשר לדוג מהמחשב שלך אם אתה נותןו הרשאה
החל מגניבת פרטים ששמרתי על המחשב (כמו סיסמאות) ועד כופר.
תעשו גוגל: פישינג.

• הוסף לסימניות
אני לא ברימון וזה גם עש לי את זה דרך חברה אחרת וזה היה נראה לי תמוהה אז סגרתי את זה ב''ה!
תודה על העידכון שלא יחזור על עצמו..

• הוסף לסימניות
זהבי דיברה על "ליפול בפח", ועל זה השאלה:
זה מתחיל בשאלה כמה זמן אתה ברימון ומגיע לשאלות שגורמות לך לתת כניסה למחשב...
השאלות הצורה והסגנון משתנים, אבל העוקץ לעולם נשאר אותו הדבר :(

• הוסף לסימניות
איך שאני מבין, הקעצ' הוא בצורה של השאלון. כלומר כדי לענות למשל 'יותר משנתיים', אתה לא כותב את זה אלא צריך ללחוץ על כפתור שהם החליטו מה באמת הוא עושה. הוא יכול גם תיאורטית לאפשר הורדה/הרשאה או אני לא יודע מה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה