מידע שימושי זהירות קמח מנופה

• הוסף לסימניות
בעצם בד"ץ מוכרים מוצר לא כשר ככשר למהדרין. אבסורד בלתי נתפס.
אבל אולי השקית הזו שכבה במקום מסויים שאינו נקי מתולעים, דבר שהביא להתרבותם.

• הוסף לסימניות
השקית שהוא מראה עדיין סגורה, לא רואים עוד שקית באיזור,
למה שנאמין לו שהוא לא ניפה קמח אחר?
בגלל שהוא מפרסם סרטון בטיקטוק שהבד"ץ גם לא אישר?

אדרבה שמישהו ינפה ויעדכן

• הוסף לסימניות
אני מהבוקר בודקת את זה
ככל הנראה הבעיה במפעל הזה ספציפית.
קמח הוא לא דבר שמרבה תולעים בכזו מהירות
אדרבה, הרב ויא אומר שאם הקמח הוא רגיל ולא מנופה והוא טרי אפשר להשתמש גם ללא ניפוי. כך שזה לא ברור מה קרה כאן

אעדכן אם יהיה לי משהו יותר ברור
ואם יש כאן מישהו עם נפה בבית, שיבדוק אצלו ויעדכן

• הוסף לסימניות
צפה בקובץ המצורף 1909300
תראו מה קיבלתי
סרטון טרי טרי
אני מזועזעת
צפה בקובץ המצורף 1909300
המצב שהוא מציג בסרטון ממש נדיר ולא מצוי, מאות קמחים כאלה (לאו דוקא מחברה זו) פתחנו ומעולם לא קרה מקרה כזה.
זה שכב בחוץ בחום אולי או כל ריעותא אחרת, זה לא מקרה קלאסי של חברה/קמח/כשרות גרוע, ממש לא!

וכמו שכתבו הרי הוא לא ניפה את הקמח המוצג עם התולעים, ולך תדע מה הוא ניפה.. למרות שסתם אדם (חרדי) בחזקת כשרות.

ועוד אגב, סתם לידיעה..
האשכול הזה ממש ישן נושן. ע"פ חוקי האתר אסור להעלות באוב כזה אשכול, אלא לפתוח אשכול חדש.

• הוסף לסימניות
לפי הכללים ההלכתיים מוצר שאינו מוחזק בנגיעות- בדר"כ נקי, אין צורך לבדוק! ולא צריך להיכנס ל"נערווים"
קמח מנופה בדר"כ נקי.
אבל אחרי שנתקלים- חשוב לפנות לכשרות ו/או לחברה ו/או למשרד הבריאות (אולי, לא יודעת) כדי שיבדקו כי לפעמים מדובר בפס ייצור שלם נגוע ושיפרסמו ע"כ
אבל מי שמקפיד לבדוק מתי שצריך, יש לו סי"ד למצוא את הנגיעות הנדירה גם בלי לבדוק (כי לא אמורים לבדוק)
אני נתקלתי בנגיעות בדברים הזויים ממש (קונכיה של חילזון בשימורי אפונה, נמלים בשמן, נמלה דבוקה לביסקויט- שנאפתה איתו יחד...)

• הוסף לסימניות
אני נתקלתי בנגיעות בדברים הזויים ממש (קונכיה של חילזון בשימורי אפונה, נמלים בשמן, נמלה דבוקה לביסקויט- שנאפתה איתו יחד...)
ממש אוצרות טבע וזואולוגיה
😂😂😂
כתוב שאין הקב"ה מביא תקלה לצדיקים ואולי אפי' לא מגיע אליהם.
אשריכם שהקב"ה שמר עליכם והציל אתכם מאיסורים חמורים ודוחים..

• הוסף לסימניות
בדרך כלל כשמוצאים כזה דבר הבד"ץ מעדכן.

קבצים מצורפים

• קמח רובינפלד.pdf
    KB 692.1 · צפיות: 24
  • הוסף לסימניות
השקית שהוא מראה עדיין סגורה, לא רואים עוד שקית באיזור,
למה שנאמין לו שהוא לא ניפה קמח אחר?
בגלל שהוא מפרסם סרטון בטיקטוק שהבד"ץ גם לא אישר?

אדרבה שמישהו ינפה ויעדכן
ניפיתי איזה 10 חבילות של קמח מנופה
(ילדון חמוד שגזר בלי שראיתי קרטון שלם של קמח מנופה וחלף זמן עד שהבחנתי)
כולם עברו בנפת 100 מש (צפופה מאד) באופן מושלם בלי להשאיר פירור =
אין ספק שהקמח נופה קודם.

לא נמצאו שום ממצאים חריגים.

גם בעקבות תולעת שטיפסה לי מבחוץ על שקית קמח - ניפיתי בהזדמנות אחרת עוד שקית של חברה אחרת - כנ"ל.

• הוסף לסימניות
זו היתה תקלה חד פעמית בתאריך שצויין בהודעה.
יש עדכונים של הבד"ץ במייל, וגם רובינפלד פרסמו על זה בזמנו.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה