דרוש מידע זהירות !! קנסות עליך ישראל !!

מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
אוטובוס , קו 161 בני ברק השעה 7:40 לכיון בני ברק
30% חילונים - עם מסכות
10% חרדים מסכות על האף
20% חרדים מסכות על הסנטר
40% בלי מסכות

אה,
אני חרדית ולובשת מסכה
ולא, אני לא עם קורונה , לא בבידוד ואני מחוסנת 3 חיסונים

• הוסף לסימניות
מה קורה?!
בן אדם בא להתריע לציבור שלא יפסידו 500 ש"ח, ולאן האשכול מתדרדר?
הלכות מסכה ודיונים עקרים על קידוש ה' /חילול ה'.
אי אפשר רק להזהיר מקנסות בלי ששוב ושוב יטחנו את זה?
אם כל האשכולות לא היו מתדרדרים, רוב התגובות לא היו קיימות

• הוסף לסימניות
אם כבר, תגובה של איש מבוגר שישב באוטובוס והשוטר הבחין שהוא הלביש זאת רק לאחר שהוא ראה את השוטר,
ואי לכך ובהתאם לזאת רצה השוטר לקנוס אותו. אמר לו האדם: שתוק. הרגע גמרתי לאכול ולכן אני מלביש כעת מסיכה.
אתה גם כן - נראה לך שאתה שווה שאני ילביש בשביל
אסור לאכול באוטובוסים:)

• הוסף לסימניות
אסור לאכול באוטובוסים:)
כתוב שם למעט אם הדבר צריך לו לשם שמירה על בריאותו. אז כל אחד יכול להגיד שזה דרוש לו.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה