מידע שימושי זהירות שעטנז בחצאית מסוימת של זארה

• הוסף לסימניות
שימו לב !! הרבה בנות קנו את החצאית הזו מזארה והתגלתה שהיא שעטנז (לנסות להעביר)
image (1).png

• הוסף לסימניות

• הוסף לסימניות
יש לי את החצאית הזאת- שלחתי אותה לבדיקה והיא נקייה משעטנז
ואגב זארה ישראל מתחייבים לא למכור בגדי שעטנז.

• הוסף לסימניות
אין לי מושג חברה שלי קנתה אותה ובדקה אותה והיא עם שעטנז
אולי פשלה לא יודעת
אבל בכל אופן תמיד כדאי לשים לב ולהזהר

• הוסף לסימניות
אין לי מושג חברה שלי קנתה אותה ובדקה אותה והיא עם שעטנז
אולי פשלה לא יודעת
אבל בכל אופן תמיד כדאי לשים לב ולהזהר
ברור שכדאי תמיד לבדוק
לכן שלחתי אותה בכל אופן לבדיקה . למרות שדיברתי עם השירות לקוחות של זארה ושאלתי אותם אם אני יכולה לקבל החזר כי קניתי חצאית ואומרים שהיא שעטנז , הם מיד שאלו אותי אם זאת החצאית החומה עם הקשר? ואמרו שהם בדקו את העניין והיא לא שעטנז...
ובאמת היא לא היתה
מוזר...

• הוסף לסימניות
חברות אמרו לי שזה משהו ישן, בתמונה המצורפת בכלל כתוב שנת 2022 הכותבות כאן באמת ניתקלו בבעיה?
או שזה משהו ישן? וסתם העבירו הלאה?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה