דרוש מידע זה או זה?

• הוסף לסימניות
אישית אהבתי יותר את השני.אבל את הצד הראשון הייתי שם אותו יותר שמאלה ואז להוסיף משהו עדין בימין.בצד השני יש משהו עם הקו האדום נותן לי הרגשה שאפשר לעשות שם משהו יותר מתאים

כמובן שמדברים על דקיות,בכללות באמת נראה רמה גהוהה ואלגנטי!

• הוסף לסימניות
אבל את הצד הראשון הייתי שם אותו יותר שמאלה ואז להוסיף משהו עדין בימין
טנקס
רציתי שהצד האחורי של הכרטיס יקבל את האייקון של הלוגו
אני אוהבת את העדין, הריק! הנקי! שזה אומר הכל!!!!

• הוסף לסימניות
אגב בלי קשר
יש לי לוגו לצילום, ולוגו לעריכה ולעיצוב
סוג של סט... [מצורף]
הלוגו לא חדש
‏‏לכידה.JPG

• הוסף לסימניות
טנקס
רציתי שהצד האחורי של הכרטיס יקבל את האייקון של הלוגו
אני אוהבת את העדין, הריק! הנקי! שזה אומר הכל!!!!

you're welcome :)
אני מסכים שעיצוב נקי ומינימליסט מנצח את הכל!
מה את חושבת אולי לשים פס אלגנטי ועדין לאורך של הצד הראשון?

• הוסף לסימניות
איפה?
צריך להשאיר מקום לפאסרים זה לא יצא מדויק

• הוסף לסימניות
השני מושלם
רק תני טיפהלההה חלל מהצד ללוגו השמאלי

• הוסף לסימניות
כרטיס ביקור 'שוכב' כבר נדוש נורא
אז הראשון!!!

• הוסף לסימניות
הראשון ממש לא מושך- לדעתי!

• הוסף לסימניות
לכן הצעתי שכדאי לרבע (שווא, פתח, צירה, ב' דגושה) את הכרטיס
משהו בסגנון של זה
‏‏לכידה.JPG

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה