התייעצות זה הגיוני? סוכה קטנה למדי עם אורחים

• הוסף לסימניות
תגידו- יש לי חלום להזמין את ההורים שלי לחג ראשון.
זה כולל- זוג הורים, 2 אחיות ואח. לנו עצמינו יש רק גבר אחד- בעלי וגם 2 ילדות קטנות. סה"כ 9 נפשות- 3 גברים כולם מעל בר מצווה, ו6 נשים מתוכם 2 קטנות ממש.
הסוכה שלנו 3.3 אורך, על 1.85 רוחב כולל ספסל אבן של כ40 ס"מ- טוב בתור מקומות ישיבה, אבל אי אפשר לישון עליו.
הגיוני להכניס ככה מקומות ישיבה לכולם ומקומות לינה ל3 אנשים?
אציין שהסוכה היא לכל רוחב הסלון, ככה שעקרונית אפשר שמזרון אחד יהיה חלק בסוכה וחלק בסלון.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
תעשו טובה,
אם אין לכם מקום, אל תזמינו
זה לא כיף להצטופף בסוכה של מישהו אחר.

• הוסף לסימניות
היתי מנסה להעמיד מזרנים בשטח ולהחליט לפי זה עם הגיוני או לא
והערה- לפעמים למי שבפועל ישן בסוכה יש טעם שונה ורצונות אחרים ונכונות אחרת להצטופף, אז כדאי לבדוק גם את זה....

• הוסף לסימניות
תגידו- יש לי חלום להזמין את ההורים שלי לחג ראשון.
זה כולל- זוג הורים, 2 אחיות ואח. לנו עצמינו יש רק גבר אחד- בעלי וגם 2 ילדות קטנות. סה"כ 9 נפשות- 3 גברים כולם מעל בר מצווה, ו6 נשים מתוכם 2 קטנות ממש.
הסוכה שלנו 3.3 אורך, על 1.85 רוחב כולל ספסל אבן של כ40 ס"מ- טוב בתור מקומות ישיבה, אבל אי אפשר לישון עליו.
הגיוני להכניס ככה מקומות ישיבה לכולם ומקומות לינה ל3 אנשים?
אציין שהסוכה היא לכל רוחב הסלון, ככה שעקרונית אפשר שמזרון אחד יהיה חלק בסוכה וחלק בסלון.
לא הבנתי איפה הבעיה......[אם הבנתי נכון זה סוכה בהמשך סלון]
זה סוכה ממש לא קטנה[יחסי]
לגבי שינה....מספיק ראשו ורובו....אז אפשר לשים את המזרון לתוך הסלון.....
3 מזרונים של 80 ב3.3 זה בסדר גמור......

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה