כללי זה היה בתכנון כבר מלא זמן וזה סוף סוף קרה!

• הוסף לסימניות
קבלתי

• הוסף לסימניות
חסום לנתיבים, את יכולה להעלות דרך פרוג כדי שכולם יראו

• הוסף לסימניות
נרשמתי קיבלתי ונהנתי...
תצליחי!

• הוסף לסימניות
אגב, פניתי לנתיב בבקשה לפתוח את זה (נקי לגמרי, מה בעצם הבעיה?) אבל האם זה לא אמור להיות בקשה אישית של מי שמנוי אצלם כלפי החברה?
אגב שמתי לב שחלק גדול מהנרשמים לא נרשמו במקום הנכון (למעלה צד ימין, הרשמה לניוזלטר) אלא דווקא בלשונית"מתנה" (המדריך לחסכון בעלויות הפרסום בעסק- בחינם) שזה מצוין, רק שזה מכוון פחות למעצבים ויותר ללקוחות (מדריך שמסביר על מוצרי הפרסום של העסק, חשיבות וכו')
מי שרוצה להרשם בעיקר לניוזלטר (או לשניהם יחד) יכול להרשם בקוביות בצד ימין של בלוג, תודה לכל מי שנרשם זה מאוד משמח ומדרבן לעשיה איכותית

קבצים מצורפים

• ללא שם-1-01.jpg
    1.4 MB · צפיות: 15
  • הוסף לסימניות
בפעם הקודמת שמישהו סיפר לי שהוא ביקש מנתיב לפתוח את האתר שלו הם רצו ממנו תשלומים כלשהם (שוב שמעתי לא אני בעל המעשה, בעל המעשה מסתובב בנינו).
באמת יהיה מעניין אם תשפתי אותנו מה התגובה של נתיב.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י trew;801507:
בפעם הקודמת שמישהו סיפר לי שהוא ביקש מנתיב לפתוח את האתר שלו הם רצו ממנו תשלומים כלשהם (שוב שמעתי לא אני בעל המעשה, בעל המעשה מסתובב בנינו).
באמת יהיה מעניין אם תשפתי אותנו מה התגובה של נתיב.
.. לא חשבתי על זה, ברגע שיחזרו אלי אני אעדכן

• הוסף לסימניות
אני בנתיב וחסום לי אבל אני יכולה לקבל את הNEWSLETTER?
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
תודה רבה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י גרפיקל;801548:
אני בנתיב וחסום לי אבל אני יכולה לקבל את הNEWSLETTER?
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
תודה רבה

אעביר לך בשמחה קישור ישיר, השאלה אם גם זה יפתח

• הוסף לסימניות
מי מהנתיבים שרוצה שאנסה לרשום אותו בעצמי מוזמן לרשום לי כאן כתובת מייל ושם (או ניק), נראה לי שאפנה שוב לנתיב ואסביר להם שיש הרבה נתיבים (כמות כתובות המייל זו ההוכחה עבורם) שמעוניינים בפתיחת הבלוג- אולי זה יעזור

• הוסף לסימניות
רציתי לכתוב תודה אישית לכל אחד מעשרות (!!) הנרשמים לניוזלטר תוך פחות משבוע, איזה כיף. היום כבר נשלח אחד נוסף (לא יכלתי להתאפק) יש עוד מלא חומר מעולה, איכותי ושימושי בדרך.
הניוזלטר יגיע אחת לשבוע ישירות למייל הנרשמים. תודה! אגב, לגבי נתיב, קיבלתי הודעה ממישהי שפתחו לה את הבלוג באופן אישי, אבל באופן כללי עבור כולם, תהיה להם תשובה סופית מחר אי"ה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה