זה היה הפורים שלנו....

• הוסף לסימניות
אז התחפשנו לשלוחנות יום הולדת, ואיך אפשר בלי המלך של המשפחה?! :)

קבצים מצורפים

• IMG_1606.jpg_2.jpg_לוגו.jpg
    IMG_1606.jpg_2.jpg_לוגו.jpg
    1.3 MB · צפיות: 95
  • IMG_1581.jpg_לוגו.jpg
    IMG_1581.jpg_לוגו.jpg
    1.5 MB · צפיות: 49
  • תודה
Reactions: R.F
  • הוסף לסימניות
יפה מאד,
אם יש לך תעלי תמונה שרואים בשלמות גם את השולחנות וגם את הרגלים, בצילום כזה כמו של תחפושות עדיף או ממש כל הגוף בלי לחתוך או לחתוך הרבה יותר, בערך חצי גוף או רק פנים..

• הוסף לסימניות
וואו איזה תחפושות יפות ומושקעות.

מבחינת הצילום שימי לב שיש לך גלישה באמצע התמונה ל2 כיוונים
איך את שורפת את הרקע?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רותי המניק;2484320:
וואו איזה תחפושות יפות ומושקעות.

מבחינת הצילום שימי לב שיש לך גלישה באמצע התמונה ל2 כיוונים
איך את שורפת את הרקע?

קודם כל תודה רבה!
האמת שצילמתי אותם ממש שניה לפני שיצאו לבית ספר אז אני מודעת לזה שיש כמה בעיות לצערי....
אני שורפת צד אחד עם פלאש קטן ומטריה וצד שני עם פלאש רגיל ועליו רפלקטור (בד"כ זה עם סופטבוקס בלי הרפלקטור)
שמתי לב לגלישה, איך אני נמנעת מזה?

• הוסף לסימניות
מהמם!!
מושקע!!
איך היה להם כח לסחוב את זה...:eek::D:D

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רבקי ר;2484406:
קודם כל תודה רבה!
האמת שצילמתי אותם ממש שניה לפני שיצאו לבית ספר אז אני מודעת לזה שיש כמה בעיות לצערי....
אני שורפת צד אחד עם פלאש קטן ומטריה וצד שני עם פלאש רגיל ועליו רפלקטור (בד"כ זה עם סופטבוקס בלי הרפלקטור)
שמתי לב לגלישה, איך אני נמנעת מזה?
מה זה פלאש רגיל ועליו רפלקטור??
סופטבוקס מטרתו לרכך ולפזר את האור
כדי לשרוף רגע את צריכה תאורה חזקה וממוקדת (לא מתפזרת)
מטריה שחורה עושה את העבודה יפה

והבנות מתוקות!! איך הן גדלו! רק את יכולה להפיק כאלה תחפושות מקוריות...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רבקי פרידמן;2486153:
מה זה פלאש רגיל ועליו רפלקטור??
סופטבוקס מטרתו לרכך ולפזר את האור
כדי לשרוף רגע את צריכה תאורה חזקה וממוקדת (לא מתפזרת)
מטריה שחורה עושה את העבודה יפה

והבנות מתוקות!! איך הן גדלו! רק את יכולה להפיק כאלה תחפושות מקוריות...

רבקי תודה על המחמאות ועל ההסברים!!
אהיה איתך בקשר בוואטספ לכמה שאלות.... ;)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה