זה ווירוס?

• הוסף לסימניות
קרה לו משו, למחשב שלי,
העכבר לא עובד תקין,
חשבתי שזה רק בתוכנות גרפיות,
אני לוחצת ע"מ לגרור, והלחיצה משתחררת,
ולא נגררת.
כעת ראיתי שזה גם לא קשור לתוכנות,
אני גוררת מסמך על שולחן העבודה,
הוא לא נגרר, לא מצליחה להוזיז, תוך כדי הוא נפתח, בלי שלחצתי לפתוח,
ועוד יותר מכך,
החלונות נפתחים מס' פעמים..
זה ווירוס?
מישו יודע???:confused::confused:

• הוסף לסימניות
נראה שהמחשב עובד קשה ולכן...
תנסו להפעיל מחדש את המחשב ואז לראות האם זה חוזר על עצמו

• הוסף לסימניות
הפעלתי שוב,
הכל אותו דבר,
מה גם שראיתי שיש תקיה,
שכמה שאני מוחקת, היא חוזרת שוב ושוב,
זה אמור להלחיץ?

• הוסף לסימניות
אם כך קרוב לוודאי שיש פה ווירוס. אומנם משהו פשוט. תפעילו סריקה של אנטי, ואם אפשר גם תנו לו עדכון.

• הוסף לסימניות
התיקיה שחוזרת זה אכן יכול להיות וירוס אבל העכבר לא נראה לי.

• הוסף לסימניות
תבדקי מה קורה עם עכבר אחר?
תבדקי מה קורה עם העכבר הזה במחשב אחר?
אם זה עכבר אלחוטי אולי נגמרו הבטריות?

• הוסף לסימניות
מה שמה של התיקיה? יש הרבה תיקיות מערכת, שהם אמורים להיות מוסתרים. ואם מוחקים אותם הם חוזרים.

• הוסף לסימניות
נשמע כמו בעיה בעכבר.
אולי בטריות כפי שכתבו

• הוסף לסימניות
תודה.
זה עכבר רגיל, לא אלחוטי.
לתקיה קוראים תקיה חדשה.
ממש תודה לכל העוזרים!!!

• הוסף לסימניות
יכול להיות שהעכבר עצמו התקלקל

• הוסף לסימניות
לפעמיים זו תקייה של תוכנה ששומרת שם קבצים בברירת מחדל לדוג' מדייה פלייר שתקיית העתקות של המוזיקה שלוXYZ שאת זה תמיד הוא ידאג שיהיה שם!!!

• הוסף לסימניות
אולי יש איזה מקש במקלדת לחוץ??????????

נסה לנתק את המקלדת ואז לגרור

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה