דרוש מידע זה חוקי ש-מעון לא רוצה להחזיר כסף?

• הוסף לסימניות
בס"ד

בתחילת השנה שילמנו 643 ₪ עבור- דמי רישום 133 דמי ביטוח 60 ודמי חוגים 450,
עכשיו אנחנו עושים עזיבה והמעון לא מוכן להחזיר לנו את החלק היחסי לרוב השנה שעוד נותרה, זה חוקי?

• הוסף לסימניות
אין לי תשובה, אבל מעניין אותי לדעת איזה חוגים יש במעון?

• הוסף לסימניות
תבדקי על מה חתמת בזמן הרישום
דמי רישום ודאי לא אמורים לחזור
חוגים-יתכן וכן,בכללי בלי וועד הורים אין דרך לחייב אותך לשלם בכלל חוגים

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
השאלה לא מובנת.
במעונות בערך מגיל שנה וקצת יש חוגים.
חוג חיות וריתמיקה. פעם בשבוע.

יש ילדים שמסיימים מעון בגיל 3.5 אז לא ברורה השאלה.
אצלנו גם מסיימים ב-4 אבל לא שמעתי בגילאים הללו על הפעלות וכאלה, אולי יש ואני לא יודע, אבדוק.
ברור
יש אצלנו גם תוכנית "ילדות בריאה" שאחת עושה לילדים עיסויים ורפלקסולוגיה כל שבוע
החיים היפים..
חלומות באספמיא.
מעונות פרטיים או של התמ"ת?

• הוסף לסימניות
וואלה
מעון תמת?
כן מעון תמת.

מהי תוכנית ילדות בריאה? ילדות בריאה זאת תוכנית ייחודית המופעלת במעונות, מתאימה הן לתינוקות והן לילדי הגן. במסגרת זו זוכה כל ילד שמצטרף אליה לעיסוי מקצועי וטיפול רפלקסולגי ברפואה מונעת אחת לשבוע. בעקבות ההצלחה והביקוש במעונות בשנים קודמות הוחלט להציע לכלל ההורים להצטרף לתוכנית ייחודית זו.

• הוסף לסימניות
עכשיו המעון רוצה לחייב אותי על אוגוסט בחלק היחסי של השנה, זה כמובן לגיטימי, התחשיב הוא ,הסכום החודשי לחלק ל-12 כפול 5, 4 חודשים עד עכשיו ועוד אוגוסט, זה תחשיב נכון?

• הוסף לסימניות
מספר החודשים ששלחתם חלקי 11

• הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה