כללי זה יפה?

• הוסף לסימניות
מה אתם אומרים על העמוד הזה???
אשמח לראות ההערות אל תתביישו

קבצים מצורפים

• בבניה העתקעותק.jpg
    KB 646.9 · צפיות: 19
  • הוסף לסימניות
יפה, אבל הפרספקטיבה ממש לא טובה
כשמסתכלים מלמטה ללמעלה כל חלק בשפוע שונה - הריבוע בשיפוע מסויים, החישוקים בשיפוע שונה והלמעלה בכלל... זה נראה שהולך ליפול

מקווה שהובנתי

• הוסף לסימניות
נחמד. רק יש בעיה עם הפרספקטיבה.
החלק העליון והחלק התחתון לא מתחברים מבחינת הזווית.

• הוסף לסימניות
אוקיי תודה רבה אני נהנה לשמוע את הערתכם ואני מודיע בזאת שזה עוד באמצע בניה ויתכנו שינויים גדולים. לא נשכח לעדכן אתכם.

• הוסף לסימניות
פשוט צריך שהחלק המרובע למטה והעמוד המעוגל יעמדו האותה זווית זה נראה כאילו הדביקו את זה ולא חלק אחד... כמו כן גם למעלה כדאי שיהיה יותר תלת מימדי כמו שעשית עם החלק המרובע למטה.
בהצלחה!
חוץ מזה הצבעים יפים מאוד וזה נראה חסידיש ביותר...

• הוסף לסימניות
מרשים!
משהו בפורפורציות מעט מעוות (כמו: בבסיס הכי למטה) אבל בכללי מאד יפה

• הוסף לסימניות

קבצים מצורפים

• 120px-Penrose_triangle.svg.png
    KB 5.5 · צפיות: 14
  • הוסף לסימניות
שלום חיים יעקב

אמנם אני לא מבין גדול בעמודים (קרי חסידישע מעשה'ס)
וכמו שציינו קודמי יש עיוות בפרספקטיבה.
אבל מה לעשות דווקא העיוות הזה נתן לי השראה לפונט
מה קורה כשחותחים אותיות במספריים מקרטון, תמיד יהיה איזה חוסר בפרספקטיבה.
ניתן לומר שדווקא בפגם מצאתי עניין, משהו דווקא מעניין.
אז הכל צריך להיות מושלם???? לפעמים דווקא החוסר בשלימות יכול להוות גרעין לרעיון שלם.
אז ר' חיים יעקב, תן לי להראות לך משהו, פונט בהשראתך
הפונט קרטון
בשלב תחילי מאוד, (כמה שעות עבודה)
בע"ה כאשר אסיים אותו תקבל אותו כמחווה
(כך שגם לך יצא משהו מחוסר השלימות)

קבצים מצורפים

• קרטון.pdf
    KB 94 · צפיות: 27
  • הוסף לסימניות
אליהו! אתה תמיד גונב ת'הצגה?
פונט מאוד שימושי לגננות.
אומן יודע לקחת מכל דבר את היצירתיות...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י nava;332578:
אליהו! אתה תמיד גונב ת'הצגה?
פונט מאוד שימושי לגננות.
אומן יודע לקחת מכל דבר את היצירתיות...

לא תמיד. (או אולי 'לא, תמיד!'
רק שבמקרה דנן, היתה לי אמירה, משהו עם ערך מוסף למעצבים.
העין האנושית בברירת המחדל תמיד תחפש את ההרמוניה ואת השלימות אלא אם כן אני נותן איזה שהוא אינדיקציה שמורה על כך שהפגם הוא בעצם השלם.
במקרה של אותיות ברגע שהפגם חוזר על עצמו פתאום זה כבר לא נראה פגם.
או במילים אחרות
צורה + פגם = פגם
צורה + פגם + צורה + אותו פגם = שלם.

מה שאני מנסה לומר הוא שלפעמים תיקון של טעות הוא לאו דוקא תיקון של טעות אלא שעצם תיקון הטעות הוא בחזרה על אותה הטעות עצמה בצורה עקבית. מעניין, לא?
בקיצר, צריך לפתוח ראש ולזרום, אולי תמצאו כך אפיקים חדשים לסגנונות עיצוב שאינם מובנים מאליהם?

• הוסף לסימניות
העבודה יפה מאוד, כנ"ל לגבי הפרספקטיבה

• הוסף לסימניות
יפה מאוד אפילו
ראש העמוד לא תלת מימדי מספיק
תחתית העמוד לא מתואמת בפרספקטיבה עם ראש העמוד.
בהצלחה רבה

• הוסף לסימניות
כדי לצייר עמוד שיהיה נכון מבחינת פרספקטיבה, תבחר שתי "נקודות מגוז" (כמדומני) ותתחיל למשוך קווים מהן, ולפי זה תבנה. למה לגשש באפילה "לפי העין"?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ayala;332988:
כדי לצייר עמוד שיהיה נכון מבחינת פרספקטיבה, תבחר שתי "נקודות מגוז" (כמדומני) ותתחיל למשוך קווים מהן, ולפי זה תבנה. למה לגשש באפילה "לפי העין"?
יש על כך מאמר טוב בקטגוריית מאמרים.

יפה מאוד, צריך לשפר פרספקטיבה ותלת מימד (למעלה). בהצלחה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה