זה לא אני, זה המשקפיים עושים אותי שמן.

• הוסף לסימניות
מזונות מעוותים באמצעות נוזלים וזכוכית בתצלומים מאת סוזן סרוף

בסדרה המתמשכת שכותרתה "פרספקטיבה", הצלם סוזאן סארוף יוצרת דימויים שבורים ומנותקים של מזונות נפוצים, כפי שניתן לראות באמצעות כלים מלאים באובייקטים של מים וזכוכית. התמונות לשחק עם מושגים של אור וצל וכתוצאה מכך דומם מעוותים זה נראה כמעט כמו תקלות דיגיטליים. "בעזרת כלים וטכניקות כגון שבירה, אור כיווני וצבעים עזים, התמונות שלי מעניקות פריטים יומיומיים לחילופין של דרכי ביטוי חזותיות", אומר סארוף. "נוטלים צורה דרך צללים או פיצולים, הנבדקים שלי הופכים לעתים קרובות לגירסה המיוחדת והצפויה של עצמם".

<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

• הוסף לסימניות
תמונות מעוותות חדשות מאת סוזאן סרוף תופסת פרספקטיבות מעוותות של מזון וצמחים

הצלם סוזאן סארוף (בעבר) ממשיכה את סדרת הפרספקטיבה שלה, משתמשת במים וזכוכית כדי לעוות את המראה של פירות הדרקון צבעוניים תוססת, לובסטרים, כרוב וצמחייה ובעלי חיים אחרים. אתה יכול לראות יותר תמונות מדהימות שלה כולל את סדרת החיים דומם בשם צללים, באתר האינטרנט שלה ו Instagram.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
@א-ירושלמית תודה על השיתופים הנפלאים ...זה פותח את הראש ...
הייתי מציעה אם זה שייך להעלות כל יום אחד או כל יומיים שתיים ...משהו כזה
כשזה מגיע במסה אני מרגישה שהתישבתי על ספר אומנות שיקח לי לפחות שעה לקרא ... :( אז ההתבוננות פחות מעמיקה וחבל כי יש פה מה ללמוד ולראות...

• הוסף לסימניות
וואו את פשוט חורשת השראות!!!

תודה!

• הוסף לסימניות
מדהים!!
ההשראות מגיעות ככה בקצב של נהר המתקרב למפל...

• הוסף לסימניות
מדהיייייים!
ומה עוד שאהבתי, זה שאין כאן התחכמות או עבודה משוגעת,
אביזרים יומיומיים, וקצת שימת לב,
וכמובן, צילום איכותי.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה