כללי זה לא הלוגו של שטראוס?

• הוסף לסימניות
אז השאלה היא בעצם על חברת המיתוג... אין פה לאף אחד כלום נגד ברוך נאה... מענין מה יצא בסוף מכל הפדיחה הזאת???:confused:

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יופי;320076:
לדעתי זה ברור שהעתיקו את הלוגו מהאתר ולא להיפך כי כרגע כל אחד יכול לבוא ולהשתמש בלוגו הזה בלי בעיה... לוגו -חייב- להיות מקורי אחרת כל החברות ישתמשו באותו לוגו..... תחשוב שסופר דרינק יכולים להוריד ולהשתמש בלוגו של קוקהקולה... ואם זה היה הפוך האדון הנכבד הזה כבר מזמן היה תובע את האתר המסכן ועושה קופה....

א. דומני שיש הבדל משמעותי בין לוגו שהוא סימן מסחרי רשום כמו קוקה קולה (שלידו מופיע בקטן הסימול של סימן מסחרי רשום) אדובי, אהבה, הלו קיטי, וכו' וכו' וכו', לבין מה שלא מסומן לידו כך (למשל עלית...) - אני לא בקיאה בחוקים אבל ברור שישנם הבדלים
בכל מקרה אם מישהו ישתמש בסמל שמאד יזכיר את קוקה קולה - ודאי שיוכלו לתבוע אותו, מה שלא בטוח שיקרה לגבי חנות עלומה בבני-ברק למשל, שתטען שהשתמשו באותו פונט של הלוגו שלה ובאותם הצבעים ויצא נורא דומה.

ב. עברתי על האשכול הזה, ונדמה בעיני שיש שגיאה בסיסית לדון בדבר כשלא יודעים מה היה באמת.
אמת - זה מסקרן, מעניין ו'סקופי' נורא - אבל עדיין צריך לזכור שאיננו יודעים בכלל מה היה כאן, אם יש באמת פאדיחה ואם כן - למי, וצריך זהירות בדברים כאלה.

ונניח נניח נניח לדוגמא שחברת מיתוג השתמשה לצורך בניית לוגו לחברה איקס באלמנט שהורידה מאתר ולא בנתה אותו.
האם אנחנו יודעים אם היה סיכום מראש שייבנה לוגו מיוחד?
ונניח שהיה סיכום כזה מראש - האם אנחנו צריכים להיות ההולכי רכיל שנבוא לחברה איקס ונספר לה את זה? אם מישהו בטוח שזה כך, ובירר את הפרטים וודאי לו שזה לצורך ועבר על פרטי ההלכות בחפץ חיים (לצערי לא אוכל לומר שאני שולטת בהם:() - אולי מותר ליידע את בעלי חברת איקס.
אבל סתם לדון בפומבי ולשפוט בלי לדעת? - שוב - גם אני מודה ומתוודה שזה מסקרן ומעניין מאוד - אבל נראה שזה לא מתאים לנו

שגיאות מי יבין מנסתרות נקני

• הוסף לסימניות
עד שאתם מתדיינים כ"כ הרבה על הלוגו החדש של שטראוס, אני עדיין תוהה על הלוגו הותיק של גלידות שטראוס:
צפה בקובץ המצורף 47965

שהוא, בעצם, לוגו ותיק מאד של חברת גלידות אמריקאית:
צפה בקובץ המצורף 47966

שאגב, ממש לאחרונה שינתה את הלוגו, למשאית גלידות מיתולוגית וחביבה.

אז מה? הלוגו הישן שלהם הוא "משומש במצב טוב", ושטראוס קבלו אותו במחיר מציאה?!:)

קבצים מצורפים

• strauss_2.jpg
    KB 6.9 · צפיות: 27
  • good-humor-0-1-sm.png
    KB 7.2 · צפיות: 23
  • הוסף לסימניות
גרפיק את טועה.
במקרה של גלידות שטראוס, חברת יוניליוור העולמית היא בעלת השליטה על החברה. בעקבות אחזקתה ב51% ממניות גלידות שטרוס.

לכן הלוגו הנלווה למוצרי גלידות שטראוס הוא למעשה הלוגו של גלידות יוניליוור.

• הוסף לסימניות
תודה על המידע.
אבל זה רק אומר שאני צודקת, ולא טועה. (השורה האחרונה נאמרה ב Good humor - :))

• הוסף לסימניות
אם אתם שואלים אותי, הלוגו הישן עם קצת שיפוץ היה יכול להיראות הרבה יותר טוב מהחדש..

• הוסף לסימניות
אם כבר מדברים על הלוגו הישן,
זה לא אותו לוגו של חברה אחרת מהחברה שהעלו פה קודם?

קבצים מצורפים

• 222222222222222222222222.jpg
    3 MB · צפיות: 27
  • הוסף לסימניות
שעיה לא היה מספיק ברור?

כן. זה אותו לוגו, ואותה החברה (חלקית), רק השם שונה בארץ.

• הוסף לסימניות
על מה המהומה?
מדובר על אייקון ללא משמעות אבסטרקט בעל צורה קליטה
כמו שיש שם סמלים דומים בדיוק לגוגל פיקאסה, או לנייק, או ל NBC
אולי המרובע של אורנג' גם גנוב?, או התפוח של אפל? [מה שנטען ונתבע מהם כגנוב באמת]
הסמל של טויוטה למשל על אף שזה לא יהיה מוזר שמישהוא יחשוב על זה לבד, יש לו משמעות סמלית עם ה T של טויטה, או ה 3יהלומים של מיצובישי [= מיצובישי ביפנית 3 יהלומים]
אבל הכוכב של מרצדס אין לו קשר סימבולי למרצדס, כזה חוכמה לעשות גם??
אותו דבר השבשבת המטופשת של שטראוס גרופ...

• הוסף לסימניות
שיוו איזה קטע!!
רק עכשיו ראיתי,
אני רצה להלשין לשטראוס ולהציע את עצמי כרגפיקאית..........

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מקארתור;320338:
הסמל של טויוטה למשל על אף שזה לא יהיה מוזר שמישהוא יחשוב על זה לבד, יש לו משמעות סמלית עם ה T של טויטה, או ה 3יהלומים של מיצובישי [= מיצובישי ביפנית 3 יהלומים]
אבל הכוכב של מרצדס אין לו קשר סימבולי למרצדס, כזה חוכמה לעשות גם??

לכוכב של מרצדס יש משמעות
הכוכב אמור לייצג בשלוש הצלעות שלו את האדמה הים והאויר
כלומר את השליטה של המנועים של מרצדס על הקרקע בשמים ובים

• הוסף לסימניות
ת'אמת, גם עצמי אתמההני... (קצת).

• הוסף לסימניות
מרצדס זה שתי צלעות על הקרקע אחת בשמיים, כלומר יציבות סולידיות ומעוף - גאוני לא?

• הוסף לסימניות
לינק

באם אפשר, נא לשלוח לי באישי את הלינק של האתר בהקדם האפשרי, אני צריך את זה באופן דחוף. תודה מראש!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה