עזרה זה מה שכתוב לי אחרי חיפוש מוצר באלי אקספרס, מישו יכול לעזור?

• הוסף לסימניות
404 לא נמצא
כתובת האתר המבוקשת לא נמצאה בשרת זה. מצטער על אי הנוחות.
אנא דווח על הודעה זו והוסף אלינו את המידע הבא.
תודה רבה לך!

כתובת אתר:http://m.he.aliexpress.com/wholesale/מדבקות.html?channel=direct&keywords=מ% D7% 93% D7% 91% D7% A7% D7% 95% D7% AA & catId = 0 & initiative_id = SB_20201227042057 & SearchText =% D7% 9E% D7% 93% D7% 91% D7% A7% D7% 95% D7% AA
שרת:ae-unified-proxy033027074002.de81
תַאֲרִיך:2020/12/27 04:22:09
מופעל על ידי טנגין

• הוסף לסימניות
יש
404 לא נמצא
כתובת האתר המבוקשת לא נמצאה בשרת זה. מצטער על אי הנוחות.
אנא דווח על הודעה זו והוסף אלינו את המידע הבא.
תודה רבה לך!

כתובת אתר:http://m.he.aliexpress.com/wholesale/מדבקות.html?channel=direct&keywords=מ% D7% 93% D7% 91% D7% A7% D7% 95% D7% AA & catId = 0 & initiative_id = SB_20201227042057 & SearchText =% D7% 9E% D7% 93% D7% 91% D7% A7% D7% 95% D7% AA
שרת:ae-unified-proxy033027074002.de81
תַאֲרִיך:2020/12/27 04:22:09
מופעל על ידי טנגין
יש לציין שאם אני נכנסת למוצר דרך קישור אז אין שום בעיה, רק אם אני רושמת משו בשורת חיפוש זה התוצאה.
מה זה יכוליות?
@הכלבויניק

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
נראה שהקישור לא תקין.

רוצים לחפש את המילה 'מדבקות'? הנה:
הבעיה אבל לא כשאני נכנסת דרך קישור, רק שאני מקלידה מילת חיפוש בשורת החיפוש, ואז יוצא לי הטקסט הזה שהבאתי למעלה.
לא משנה איזה מילה מדבקות או כל מוצר אחר, אין לי אפשרות בכלל של חיפוש מוצרים.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
איך מוחקים קוקיס?
תעמדו באתר של אלי-אקספרס,
> לחצו על סימן המנעול בשורת הכתובת למעלה,
> יפתח חלון כזה:
1609086887599.png

> לחצו על קבצי קוקיס
> עמדו על אחד הקבצים ולחצו על 'הסרה', כך על כולם.
1609087015076.png

> מומלץ לרענן את העמוד ולעשות את הפעולה הזו שוב.

בהצלחה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה