זה מה שנשאר...

• הוסף לסימניות
הייתי אמורה לצלם את העוגה בשלמותה,אבל איחרתי:(

• הוסף לסימניות
צילום יפיפה!
אפשר מתכון?

• הוסף לסימניות
המרקם של העוגה נראה טובבבב
צילום מגרה - מעולה!

• הוסף לסימניות
העוגה באמת מיוחדת והטעם מדהים!הבת שלי הכינה אותה:D.אפשר לקבל פרטים לגבי הזמנות בהודעה פרטית.

• הוסף לסימניות
(למה אני מרגיש חשש לכתוב ביקורת..? אוף איתכם עם האשכולות האחרונים...:):eek: )

ובכן, ביקורת, לאמיצים בלבד:

מאוד מסנוור, הבהקים על השכבה העליונה של העוגה, בחלק העליון של העוגה אין הפרדה מהרקע.
זוית צילום גבוהה מידי
נסיון מעניין עם נייר הכסף, למעלה זה איכשהו משכנע, למטה זה עושה תחושה כזו של: 'אה, זה נייר כסף..'

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י msphoto;1416864:
(למה אני מרגיש חשש לכתוב ביקורת..? אוף איתכם עם האשכולות האחרונים...:):eek: )

ובכן, ביקורת, לאמיצים בלבד:

מאוד מסנוור, הבהקים על השכבה העליונה של העוגה, בחלק העליון של העוגה אין הפרדה מהרקע.
זוית צילום גבוהה מידי
נסיון מעניין עם נייר הכסף, למעלה זה איכשהו משכנע, למטה זה עושה תחושה כזו של: 'אה, זה נייר כסף..'

ממש אין צורך לחשוש,הביקורת מתקבלת בהבנה.
כאשר מעלים הודעה צריך להיות מוכנים לקבל (גם )ביקורת(בונה):D.
והאמת שמבחינה טכנית יש צדק במה שכתבת:התמונה היא אחת מתוך סידרה שצולמה ברגע ובתנאים ביתיים ובהחלט לא אופטימליים.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה