זה מחשב מומלץ?

• פותח הנושא rubi
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
https://www.pc365.co.il/product-16208-Dell_Inspiron_3576_IN_RD33_10537
לאחר חשיבה והתאמה לצרכים שלי אני רוצה לקנות את המחשב הזה
בגדול הלכתי על זה כי רציתי DELL ואני זקוק למחשב לגרפיקה בשימוש בינוני [כלומר - זה מחשב מישני ולא עיקרי]
האם הסדרה הזאת טובה? המחיר? מישהו יכול לכוון אותי למשהו אחר יותר טוב גם מבחינת מחיר?
תודה

• הוסף לסימניות
קח E580
אותו מחיר בערך ,מחשב הרבה יותר טוב

• הוסף לסימניות
https://www.pc365.co.il/product-16208-Dell_Inspiron_3576_IN_RD33_10537
לאחר חשיבה והתאמה לצרכים שלי אני רוצה לקנות את המחשב הזה
בגדול הלכתי על זה כי רציתי DELL ואני זקוק למחשב לגרפיקה בשימוש בינוני [כלומר - זה מחשב מישני ולא עיקרי]
האם הסדרה הזאת טובה? המחיר? מישהו יכול לכוון אותי למשהו אחר יותר טוב גם מבחינת מחיר?
תודה
הדיסק קשיח לא קטן מידי?

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
תשקיע עוד כמה לירות ותקנה 512GB

תודה לי אח"כ...
אני מעדיף להודות לך עכשיו
אני מכיר את עצמי עם מחשב כבר 12 שנה ולא רואה צורך לזה

• הוסף לסימניות
ב E580 יש מקום גם ל M2 שהוא מגיע מהיצרן וגם לכונן 2.5 נוסף , אפש רלהוסיף 1Tנ בגרושים ויש לך גם NVME256 וגם 1TB לאחסון
הוא גם עמיד הרבה יותר משאר האופציות ...

• הוסף לסימניות
ב E580 יש מקום גם ל M2 שהוא מגיע מהיצרן וגם לכונן 2.5 נוסף , אפש רלהוסיף 1Tנ בגרושים ויש לך גם NVME256 וגם 1TB לאחסון
הוא גם עמיד הרבה יותר משאר האופציות ...

מכרתי אותו ללקוח שרצה מחשב סוס וחזק לעבודה רצופה וסזיפית הוא לא היה צריך גרפיקה אז לא לקחנו עם כרטיס גרפי ......

לקוח מבסוט אש
תענוג של מחשב
כמה רמות מעל המחשבים האחרים....

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה