מידע שימושי זה מריח סכנה!!! עריכה: ישן נושן....

מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
התקבל מביה"ח שניידר -לתשומת לבכם-ן בבקשה נא להעביר את המסר הבא לכל מי שאתם מכירים!!
שבע נשים מתו אחרי ששאפו דוגמית חינם של בושם שנשלח אליהם בדואר. המוצר היה רעיל. אם אתם מקבלים דוגמיות חינם בדואר של קרם לחות , בושם וכו' יש לזרוק את זה מייד!!!!! הממשלה חוששת כי מדובר במעשה טרוריסטי ... הם לא רוצים ...להודיע על כך בחדשות מפני שהם לא רוצים לגרום לבהלה, או לתת לטרוריסטים רעיונות חדשים..
תשלחו את זה לכל החברים והמשפחה שלכם.
ד'ר ריקי שפירא-מנהלת השירות למושתליי כבד המכון לגסטרואנטרולוגיה, מחלות כבד ותזונה בילדים מרכז שניידר לרפואת ילדים בישראל ר'ח קפלן 14 פתח-תקוה תעבירו חשוב מאוד !!!!

• הוסף לסימניות

• הוסף לסימניות
ידיעה שנשלחת בווצאפ' ולא מפורסמת באתרי חדשות מעידה על חוסר אמינות!
אני מקווה שלפחות את שם הד"ר אמתו לפני....

• הוסף לסימניות
עוד איזה פיק??!!!
לא יודעת כמה נכון---
משהי העבירה לי את זה גם מלפני יותר משבוע באיזה שירשור
ונראה לי שקבלתי את זה עוד פעם לפני כמה חודשים
לא יודעת כמה אמין------- :rolleyes:

• הוסף לסימניות
אני קיבלתי את זה למייל בערך לפני שנתיים.
ואח"כ קיבלתי עדכון שזה פייק.
ובאמת זה פייקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקק אחדדדדדד גדוללללל.
אין בזה שמץ של אמת.

• הוסף לסימניות
שטויות, הפרסומת הזו בדיוק כבר חגגה לפני שנה... מה נראה לכם שהמשטרה לא עצרה את ה"מעטפות" בדואר לפני שנה?????? אם בכלל היה דבר כזה..........

• הוסף לסימניות
זו מתיחה ישנה עתיקת יומין,
אין בינה לבין המציאות ולא כלום
קיבלתי אותה לפני כמה שנים !! בשרשור היסטרי במיילים,
הרמתי טלפון לשניידר ואמרו לי שזו בדיחה עצובה.

לאנשים יש נטייה להעביר מסרים כאלו הלאה כדי "להציל" את האנושות.
אפשר להירגע, אנחנו חיים במדינה מתוקנת. ואם באמת היה כזה דבר הייתה יוצאת הודעה מסודרת לתקשורת,
ע"ע רמדיה שחללו שבת כדי להציל נפשות.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה