מידע שימושי זה נכון שזארה בקניון מלחה סגרו לרגל שיפוצים?

• הוסף לסימניות
;) ;) ;) ;) ;) ;) :(:(:(:(:(:(

• הוסף לסימניות
היית במלחה בזמן האחרון וראית שמשפצים?

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
נכון. זארה מלחה סגור מיום ראשון 24/10 ועד להודעה חדשה לרגל שיפוצים.

• הוסף לסימניות
אם הייתי שם לא הייתי שואלת.
אם שאלתי כניראה שלא הייתי.
הודעה שקיבלתי :
*זארה במלחה סגורים עד חודש מרץ*
הם משפצים תחנות מחברים אותה עם עוד קומה ועושים הכל כמו בדובאי

• הוסף לסימניות
הודעה שקיבלתי :
*זארה במלחה סגורים עד חודש מרץ*
הם משפצים תחנות מחברים אותה עם עוד קומה ועושים הכל כמו בדובאי
איך זה בדובאי?
עדיין לא הייתי שם...

• הוסף לסימניות
היי ידוע מתי פותחים?

• הוסף לסימניות
גם במודיעין.
בחנות הישנה יש חיסול
ויש חנות חדשה שתפתח נראה לי השבוע

• הוסף לסימניות
יש למישהי מושג מתי הם מתכננים לפתוח שם חזרה?

• הוסף לסימניות
מישהו היה במלחה לאחרונה וראה אם כבר נפתח?
כי בבדיקת זמינות פריט בחנויות דרך האתר כן מופיע קניון מלחה

• הוסף לסימניות
הייתי שבוע שעבר והיה סגור

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה