- הוסף לסימניות
אין לי אפשרותפני באישי.
אין לי אפשרותפני באישי.
במקרה אונס אין הבדל בין תינוק אחד שנשאר לבד לבין 14 תינוקות שבוכים ביחד.עוד מעט שהורים יאולצו להוציא מהמעונות זה מה שיקרה אצל הרבה מטפלות....
ואני לא רוצה לפתוח פה אבל מה קורה אם חס וחלילה המטפלת ננעלת בחדר ללא פלאפון והתינוקות בוכים....
ומה אם קורה מקרה יותר גרוע מ"רק" להינעל וכבר היו מקרים לעולם
השם ישמור רק לחשוב על סיטואציות כאלו
לא. לכן אני לא מטפלת.היית רוצה לשבת בבית יום יום מ 8.00 עד 4.00 (או אפ' עד 2.00), 5 ימים בשבוע( או 6) על משכורת מ-6 תינוקות?
ביררתי בעירייה המקומית שלנו.איפה ביררת? איפה מותר?
חוקית זה רק משפחתון 5 ילדים, המטפלות כולן לא חוקיות.
אני לא אומרת את זה בתור ביקורת אני עצמי שולחת רק למטפלות.
ביררת גם מה המחיר של משפחתון רשמי ?ביררתי בעירייה המקומית שלנו.
לא.ביררת גם מה המחיר של משפחתון רשמי ?
ע"פ משרד החינוך 0-15 חודש זה 5 תינוקות ו15-24 חודש זה 8 פעוטותביררתי בעירייה המקומית שלנו.
צודקת, כשאני בררתי זה היה על גיל שנה וחצי ואמרו עד 8 פעוטות.ע"פ משרד החינוך 0-15 חודש זה 5 תינוקות ו15-24 חודש זה 8 פעוטות
והבנתי ממפקחת של משרד החינוך שאם הבעל והאישה רשומים יחד (או 2 נשים וכו') אז אפשר גם 10-12 תינוקים- פעוטות בתנאי שהאדם הנוסף נמצא חלק מהזמן להיות לעזר.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים