זה עט שווה?

• הוסף לסימניות
Genius
דגם: Mouse pen i608x
דרגות לחץ: 1024

קבלתי את הדגם הנ"ל מתנה,
הוא טוב, או שאני ילך להחליף אותו למשהו אחר?
אם כן לְמה, וכמה בערך יעלה לי.

תודה!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י צברית;806214:
Genius
דגם: Mouse pen i608x
דרגות לחץ: 1024

קבלתי את הדגם הנ"ל מתנה,
הוא טוב, או שאני ילך להחליף אותו למשהו אחר?
אם כן לְמה, וכמה בערך יעלה לי.

אין לי מה להגיד לגבי העט הזה ספיציפי, יש לי g-pen f350, עם אותן דרגות הלחץ. ואני לא הייתי מרוצה ממנו. אחרי 4 שעות עבודה היו לי כאבים ביד. אחרי 6 שעות היד כאבה יומיים. זה הניסיון שלי עם genius.
בלוח wacom (עם 2048 דרגות לחץ) אני יכולה לצייר 10 שעות כמו בעפרון-מכחול, בלי שום כאבים או לא נוחיות.
ושוב- זה רק לפי ניסיון שלי. יכול להיות שלמשהו העט טוב מאוד.

• הוסף לסימניות
הבדתי תקופה ארוכה עם לוח פשוט פשוט של genius )צביעה בלבד) וזה היה מעולה
בכל זאת אני ממליץ לשדרג לטוב יותר
בעיקר אם זה בחינם

אמנם תלוי גם כמה אתם עובדים עליו...

• הוסף לסימניות
זהו, שאני לא ציירת
והוא כנראה לא ישמש אותי לעבודה רצופה של הרבה שעות.

מה פרוש לשדרג ליותר טוב? לאיזה דגם ושל איזה חברה?
וכמה יעלה לי הסיפור.......?

• הוסף לסימניות
אשתף אותך מנסיוני. קניתי עט של גיניוס והוא לא עבד. הרגישות של הלחץ לא עבד. החליפו לי לדגם חדש והוא גם לא תיקן. הקו כל הזמן ממשיך ועוד בעיות. עכשיו אני חוסכת למשהו טוב יותר.

• הוסף לסימניות
אם זה לא וואקום... תרדי מזה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י yaakovh;806433:
אם זה לא וואקום... תרדי מזה

אמממ....
גמני חשבתי תמיד ככה,
אבל חברה שלי קנתה עט של וואקום,
אחרי חודשיים העט הפסיק לעבוד,
ואת כל הבעיות שכתבה לעיל דבורה קוטוב היו לה בעט של וואקום.

לכן החלטתי לברר לפני שאני הולכת להחליף ולהוסיף כסף על וואקום.

כל מי שיש לי ידע ספציפי על הדגם הזה,
או ניסיון אישי, מוזמן לחלוק אותו כאן.

תודה!

• הוסף לסימניות
יש לי עט של ג'ניוס, אני אומנם לא צייר כך שאין לי הרבה מה לדווח על חווית שימוש,
מעבר לזה הוא עבד לי מעולה כל הזמן וזה כולל לחץ ותזוזה.

• הוסף לסימניות
עבדתי איתו שנתיים בצורה מסיבית והייתי מרוצה
כמובן שלעומת הוואקום הוא לא נחשב, אבל להתחלה אני בהחלט ממליצה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה