הי אני אפרת
משתמש סופר מקצוען
- הוסף לסימניות
תודהשיהיה לך רפואה שלמה!! ושתרגישי טוב!!
לפחות תנצלי את הזמן לנוח....
דווקא אחלה אחרי החגים
תודהשיהיה לך רפואה שלמה!! ושתרגישי טוב!!
לפחות תנצלי את הזמן לנוח....
למנוע- שלא יהיה קורונה? או אחרי שיש קורונה אז ש.....רגע, מה בעצם? שתעלם כאילו?שיהיה לך רפו"ש במהרה ותעברי את זה בקלות בעז"ה
אגב ,עיצה ששמעתי למנוע קורונה לשתות מיץ מלימון
ולשים בתוך האף עם מקלון אוזניים מהלימון מונע קורונה
בדיוק!למנוע- שלא יהיה קורונה?
רפואה שלמה!אני חיובית![]()
עובד?בדיוק!
אבל אחרי שכבר יש קורונה לחזק את מערכת החיסון ע"י
ויטמנים ויטמין D ו- C
בשום אופן לאאאא!!!!!שיהיה לך רפו"ש במהרה ותעברי את זה בקלות בעז"ה
אגב ,עיצה ששמעתי למנוע קורונה לשתות מיץ מלימון
ולשים בתוך האף עם מקלון אוזניים מהלימון מונע קורונה
בדיוק!
אבל אחרי שכבר יש קורונה לחזק את מערכת החיסון ע"י
ויטמנים ויטמין D ו- C
לי זה עזר לעבור את הקורונה די בקלותעובד?
מנסיון?
מה עזר המיץ לימון או ויטמינים ?לי זה עזר לעבור את הקורונה די בקלות
הויטמינים. (ולצינון אומרים לחתוך בצל לשנים ולהניח בלילה ליד המיטה)מה עזר המיץ לימון או ויטמינים ?
עלול להיות מסוכן, לייבש ולשרוף. עדיף טיפונת עם חומץ תפוחים עוזר בעז"ה לשמור על חוש הריח או למזער נזקים, מחטא ומזרז החלמה בס"ד. גם לשתות 2 כפות בתוך כוס מים עושה כנ"ל באופן פנימי.ולשים בתוך האף עם מקלון אוזניים מהלימון מונע קורונה
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים