דרוש מידע זוגות בחדרי מחשבים

מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
ככה זה הבעלים יוצאים עם נשותיהם ורוצים לראות מה היא קונה
זה מקום ציבורי ואין סיבה למנוע להם את זה
לא מדויק.
בהרבה תאי הלבשה אין מראות ונשים יוצאות משם לפעמים עם בגד שלא הולם אותם /צמוד נורא וכו' (בטוחים שנכנסים למידה 38 עד שהמציאות טופחת על הפרצוף.....)
גם אם הגבר מחליט שבשבילו זה בסדר, בשביל רוב הנשים זה ממש מטרד לא נעים.

מאד מובן הצורך של הגבר לראות מה אשתו קונה אבל - בפתח החנות בבקשה, או שתבואו כשהיא ממש ריקה. נגיד ב-3 בצהרים.

• הוסף לסימניות
מעניין כל האיזדעקות של הנשים שהגברים נכנסים להם לחנויות נשים...
אני קונה בחנויות גברים ולאחרונה יש תופעה שאימהות או זוגות באים ומכוון שהם נשים כי הרי גבר ישר נהיה מוזר הם מתירות לעצמם להסתובב חופשי עד כדי מטרד......ליד תאי הלבשה וכו'
למה לנשים מותר וזה בסדר ולגברים תמיד יחשבו שהם מטרד .....?

• הוסף לסימניות
ירדתי לחדר מחשבים להדפיס משהו ולא פעם ראשונה שבחדר שמיועד לנשים יושבים זוג
למה לא יראו זוג בחדר שמיועד לגברים והגברים מרשים לעצמם הכל?!
בלת"ק
לרוב יש חדר לנשים,חדר לגברים, וחדר לזוגות.

כן זה באמת חופר שהם גם תופסים 2 כסאות:)

פעם היתה לי ממש דילמה הגעתי לאחד מן המקומות הנל כדי להדפיס משו, ורק המדפסת בחדר הגברים היתה תקינה (ולא לא תקעתי אני את המכונה בחדר הנשים...)
זו באמת היתה קושיה קשה... אפילו לכתוב נושא בפרוג "הבו לי עצה" לא היה לי זמן מחמת שנשארו לי 2 דקות קצובות במחשבים הלז--לשם הדפסה.

• הוסף לסימניות
מעניין כל האיזדעקות של הנשים שהגברים נכנסים להם לחנויות נשים...
אני קונה בחנויות גברים ולאחרונה יש תופעה שאימהות או זוגות באים ומכוון שהם נשים כי הרי גבר ישר נהיה מוזר הם מתירות לעצמם להסתובב חופשי עד כדי מטרד......ליד תאי הלבשה וכו'
למה לנשים מותר וזה בסדר ולגברים תמיד יחשבו שהם מטרד .....?
פשוט מאוד, כי כשנשים הולכות למדוד בגדים הרבה פעמים הן לא לגמרי צנועות כי בודקים את הבגד מול המראה שמחוץ לחדר הלבשה והוא יכול להיות לא מאה אחוז, ובונים על זה שיש שם רק נשים. קרה לי המון פעמים שאני מסתכלת לתומי במראה ופתאום מגיע גבר עם אשתו, ישר ברחתי. זה ממש לא נעים.
הגברים- כשמודדים אין בעיה של חוסר צניעות.

• הוסף לסימניות
לענ"ד אישה שנכנסת לחנות הלבשה לגברים עם הבן 'בר המצווה' שלה או עם בעלה, שהיא יודעת יותר טוב ממנו מה הוא צריך לקנות, זה הכרחי, ולא אמור להפריע ללקוחות החנות.
אתה יכול להתעסק במה שאתה מחפש, למדוד חליפה, להתאים עניבה וכו' וכו' וכו'
וגם אם במקרה יצאת מחדר ההלבשה עם מכנס שהמוכר נתן לך בטעות (!) וראתה אותך איזו רבנית, אין כאן שום בעיה הלכתית או מוסרית מלבד אי נעימות (קלה לדעתי...)

אך גבר שנכנס לחנות של נשים, זה לא מכובד לא ראוי ולא צנוע. זה מפריע לנשים שבחנות ו"אמור"להפריע גם לו.
וכּן, מה הוא אמור לעשות בזמן ההמתנה??? אין לו במה להתעסק חוץ מלהסתכל ימינה ושמאלה כשהוא ממתין לרעייתו באיזור חדרי ההלבשה...
ובהנתן שבד"כ מדובר בערבי חגים שהחנויות מלאות
זה מאד מאד לא נעים לנשים שנמצאות באותה חנות. עד כדי מביך...

בהבנה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה