דרוש מידע זוגות/ משפחות יוצאים לצימר עם בריכה? >>> קריטי ⚠

מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
כמשפחה שנמצאת באורח קבע תחת תצפית של השכנים ממול כבר הפסקנו להתרגש מה’מעקב’. הם צופים בנו יום יום בעת הארוחות מבלי להסתתר. בהתחלה היה בלתי נעים אבל כיום כבר התרגלנו. מה כבר יכול להיות? שהם רואים אותנו אוכלים? אז מה, הם לא אוכלים? כולנו בני אדם. שיסתכלו אם זה עושה להם טוב. מי שנולד יאכנע אי אפשר להוציא אותו מזה.

• הוסף לסימניות
מאיפה נשיג עכשיו פרוז'קטור....
אני מזמן יכלתי לרמז לו, אני יכול כל פעם שהוא פשוט מגיע לחלון לפתוח את החלון אצלי והוא יבהל שאני רואה אותו, אבל לא נעים לי ממנו, אני רואה אותו בקהילה בבית כנסת ואיפה לא, ולא יודע איך להעביר לו את הרמז בצורה נאותה.... הוא פשוט חופר לנו בכל השעות בכל הזמנים, ולא תמיד המצב בבית נעים לצפיה...
זה לא עולה הרבה
זה בכל טמבור.
אם לא נעים זה משהו אחר....
או שתעשו מעשי פרובקציה.... או וילונות

• הוסף לסימניות
כמשפחה שנמצאת באורח קבע תחת תצפית של השכנים ממול כבר הפסקנו להתרגש מה’מעקב’. הם צופים בנו יום יום בעת הארוחות מבלי להסתתר. בהתחלה היה בלתי נעים אבל כיום כבר התרגלנו. מה כבר יכול להיות? שהם רואים אותנו אוכלים? אז מה, הם לא אוכלים? כולנו בני אדם. שיסתכלו אם זה עושה להם טוב. מי שנולד יאכנע אי אפשר להוציא אותו מזה.
בתור משפחה את צודקת, בתור זו"צ את לא...

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
מה שנקרא כולם רואים את כולם
הם גרים גבוה, אי אפשר להשקיף אליהם חזרה. אבל את מי זה מעניין?

תכלס, היום הכל מצולם, ברחוב, בחנות, במלון, בכל מקום אפשרי. זו חדירה לפרטיות? אין מה לעשות, חיים עם זה ומשתדלים לזכור ש’עין רואה’.

• הוסף לסימניות
הם גרים גבוה, אי אפשר להשקיף אליהם חזרה. אבל את מי זה מעניין?

תכלס, היום הכל מצולם, ברחוב, בחנות, במלון, בכל מקום אפשרי. זו חדירה לפרטיות? אין מה לעשות, חיים עם זה ומשתדלים לזכור ש’עין רואה’.
הגבתי כבר למעלה שבתור זו"צ לא נעים לך שיחפרו לך לתוך הבית, ודו"ק היטב...

• הוסף לסימניות
יש "חפירה" במצלמות, ויש חפירה ב"שידור חי"...
מה עושים עם שכן שלא גומר לחפור לנו לדירה?
אני פשוט רואה אותו עומד וצופה בנו, בין התריסים, מתחת לחלונות, חושב שלא רואים אותו.
אי אפשר לסגור את החלונות של הבית כל היום ולהחנק... בכל אופן צריך אוורור..................................
יש לכם רעיונות???
מהיכרות קרובה עם אדם כזה (אולי מדובר על מי שאני מכירה ואולי יש עוד כאלו) , הוא מסכן הרבה יותר ממה שאתם חושבים,
הוא מודע למצב שלו לגמרי, מתבייש בעצמו ולא יכול להימנע מזה.
דווקא מאוד יכול לעזור לו שידברו איתו בעדינות ובלי להתקיף, להבין אותו, הוא לא טיפש, פשוט חולה, הוא צריך רק עזרה והבנה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה