זוכרים את הסקיצה?

• הוסף לסימניות
איך היא כשהיא צבועה?
(כמובן שכל הזכויות שמורות... יש לה תפקיד בעולם)

קבצים מצורפים

• חיילת.jpg
    KB 32.7 · צפיות: 14
  • הוסף לסימניות
מתווווווווווווק
אין מילים
צבעים חיים ושמחים,
צביעה עדינה,
איור מקסים!

• הוסף לסימניות
איזה חמוד, יופי של ביצוע :)

• הוסף לסימניות
ממש מתוק!
למה בראש יש יותר עומק, ובשאר יותר שטוח?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חיוך;773403:
ממש מתוק!
למה בראש יש יותר עומק, ובשאר יותר שטוח?
זה האפקט שנוצר בגלל שהקווים של הפנים דקים יותר משאר הגוף.. אני חושב שזה מתאים דווקא, זה מעדן את ההבעה.. אולי אפשר לעשות את הקו טיפה יותר עבה אבל זה ממש לא קריטי..

• הוסף לסימניות
התכוונתי בצביעה...
העיניים, הלחיים, השיער, לעומת שאר הציור...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י yoyoBL;773420:
זה האפקט שנוצר בגלל שהקווים של הפנים דקים יותר משאר הגוף.. אני חושב שזה מתאים דווקא, זה מעדן את ההבעה.. אולי אפשר לעשות את הקו טיפה יותר עבה אבל זה ממש לא קריטי..

אכן בתחילה ציירתי הכל באותו עובי אבל אז רציתי לעדן את ההבעה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חיוך;773423:
התכוונתי בצביעה...
העיניים, הלחיים, השיער, לעומת שאר הציור...

העיניים והלחיים היו חשובים לי כדי שתהיה מתוקה ועם חיות
את השיער אכן אצבע שטוח בצהוב פסטל
אולי כך פחות תהיה ניגודיות

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י ביג לונדון;773455:
העיניים והלחיים היו חשובים לי כדי שתהיה מתוקה ועם חיות
את השיער אכן אצבע שטוח בצהוב פסטל
אולי כך פחות תהיה ניגודיות
בעיני, להשאיר הכל כמו שזה, גם את השיער.

• הוסף לסימניות
רציתי לשאול לגבי הסמל אם הוא משתלב למרות שפלטת הצבעים שלי לא כוללת את הצבעים שלו?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה