כללי זוכרים את מלכה?

• פותח הנושא tov
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
זוכרים את מלכה?
אז תנו לי בבקשה חו"ד על הפרסומת

תודה, תודה.

קבצים מצורפים

• מלכה.png
    KB 221.2 · צפיות: 20
  • הוסף לסימניות
נקי ועדין
נאה לי כדאי לצמצם רווחים בין השורות
לטבע
יש פתרונות
משלו
וסתם דרך אגב- מה הכותרת?

• הוסף לסימניות
"לטבע יש פתרונות..

זה כמו כותרת נראה לי,

האם צריך כותרת בתחילת הפרסומת דווקא?

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
בכללית זה יפה, קצת עמוס לי בעין ומפריע היישור החד של כל המלל לצד שמאל,
לפי דעתי אפשר לשחק עם "הכותרת, שתעמוד בצורה טיפוגרפית יותר טובה ויציבה ביישור אמצע, ואז תחת את כל הפרוט של הטיפולים עם סלש, כך: בעיות | כאבי פרקים | גיל המעבר.....
ואת ה"מעל 10 שנים וכו" הייתי מסדרת לצד הלוגו בשתיים שלוש שורות ארוכות יותר.
הצלחות :)

• הוסף לסימניות
תלוי באיזה גודל והיכן זה אמור להופיע.
אם מודעה בעלון פרסום ולא על עמוד אלא חלקיות, הצבעוניות העדינה עלולה להבלע.
כך גם אם זה פרסום על לוחות מודעות. חסר כותרת צועקת יותר. ריבוי המלל לא נותן משקל חזק לאף חלק במודעה, למעט התמונה.

• הוסף לסימניות
מקסים!

כמה דברים קטנים:
הרווח בין "לטבע פתרונות משלו" - גדול מדי.
אולי גם כדאי לעשות את הצבע שלו יותר בולט, אפילו ירוק כהה או משהו, כדי שתהיה הפרדה.

דבר נוסף, לא כ"כ ברור מה התוכן של הפלאייר?
האם מדובר בחנות?
האם מדובר במטפל פרטי?
איזה תחום?
לכאורה צריך לקרוא הכל כדי להבין וחבל.

אבל חוץ מזה - מקסים.

• הוסף לסימניות
הייתי מצפה שהלוגו יהי-ה יותר עוצמתי ומלכותי כמובן במסגרת הטבע

• הוסף לסימניות
המודעה משדרת את הכוונה בצורה נעימה לעין וברורה.
נראה לי שמבחינה דקדוקית לא נכון לרשום : "בעיות נשים"
כמו שלא כתוב "בעיות פוריות". אולי את המילה"נשיות" יהיה יותר נכון.
הצלחות...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה