זה נכון במידה מסויימתנכתב ע"י shosh22;1387629:טוב אתה צלם שלא יודע לצלם....
היום צלמי עיתונות הם אלה שתופסים גוש שחור גדול של אנשים,
אבל יש צלמים שתופסים את הרגעים ויודעים להעביר את זה בצורה מעולה.
אז אתה צלם שיודע לרגש.
תמונות יפות מאוד, יש כאלה שבמיוחד.
נכתב ע"י קקטוס;1387852:זה נכון במידה מסויימת
אבל אמר לי חבר שהוא צלם עיתונות שאני מאוד מעריך, שהעבודות שלי הן כמו דובדבנים, אבל בלי עוגה.
כלומר, חשוב גם להביא את המרחב, את גושי האנשים וכל זה.
במה זכיתי לשיר כה מיוחד?נכתב ע"י מנחם מלוין;1388114:רק כאן גיליתי מה שמו של קקטוס
סליחה על הבורות שלי.
צילומים נאים ומקוריים
ואכן יש אנשים סטנדרטיים
שימצאו להם צלם אחר
זווית ראיה לגיטימית
פשטנית, מאושרת על ידי ההמון.
העולם גדול ומגוון
ולכל אחד אות משלו
איך אמר יואל?
הַחַלָּשׁ יֹאמַר גִּבּוֹר אָנִי
שהרי מי לא חלש אל מול ההמון
ומי לא גיבור אם לא הקם לכבוש
קם לכבוש לו אמה על אמה להקים ממנה
את ארמון מושבו
את נקודת המשען ממנה יגאל עולם
ומלואו.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים