?קונה מחשב חדש ורוצה להשליך את הישן
איך הדרך הכי קלה למחוק בוודאות את הכל ולרוקן אותו מכל תוכן שהוא?
אין דרך ע"י מחיקת תיקיות וכדומה?אולי פירמוט.
או לשבור/לשרוף את הדיסק קשיח.
אבל נראה לי שאז זה ניתן לשיחזור.אין דרך ע"י מחיקת תיקיות וכדומה?
נראה לי, אבל לא בטוח.אז להוציא מהמארז, הכונן, את הדיסקשיח ולנסות להרוס אותו?
זה מוחק את כל התיקיות והכול?![]()
איפוס מערכת ווינדוס 10 למצב התחלתי
הצגה זוהי פעולת האיפוס היסודית ביותר אשר תתקין מחדש את מערכת ההפעלה. כל החשבונות, הקבצים, ההגדרות, הגדרות מותאמות אישית של Asus ואפליקציות Windwos store apps יוסרו. אפשרות זו שימושית למשתמשים אשר מעוניינים לאתחל את המחשב שלהם מהיסודי. פעולה זו מ...help.churchill.co.il
אולי יש קישור למארז כזה?חבל לזרוק אפשר לשמור רק את הדיסק קשיח שזה משהו קטן להכניס למארז שאפשר לקנות בכמה גרושים באלי אקספרס ואם תצטרך לשלוף משהו תוכל לחבר למחשב החדש
זה מתאים רק לכונן SSDאני קניתי את זה וזה עובד בסדר גמור אולי יש יותר זול וצריך לבדוק שזה מתאים למחשב שלך
![]()
14.38₪ 81% OFF|ORICO 2.5 ''שקוף HDD מקרה SATA ל usb 3.1 Gen2 10 5gbps החיצוני כונן קשיח מקרה HDD מארז SSD דיסק מקרה תמיכת UASP|מארזי כוננים קשיחים| - AliExpress
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comhe.aliexpress.com
לא נראה לי כי לי לא היה SSD כך זה נראהזה מתאים רק לכונן SSD
לאזה מתאים רק לכונן SSD
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: צפונבון1 //