נכתב ע"י בצל;726616:
נכתב ע"י דבורה קוטוב;726662:"אפשר ללמוד זיבראש לבד? או שחייבים קורס?"
הבנתי שהתוכנה זיבראש מורכבת יותר מפוטושופ וללמוד אותה באופן עצמאי אי אפשר.
יש דעות אחרות, חברה?
נכתב ע"י מתחדדין;726292:זיבראש תוכנה מדהימה ללא ספק,
צריך לרצות קצת להתאמץ,
והרי לכם עבודה משעור שמיני,
אני יודעת שאפשר עוד לשפר בלי סוף,
אם יודעים אנגלית בצורה טובה, יש סבלנות ויודעים למצוא סרטוני הדרכה באינטרנט אפשר ללמוד בקלות את התוכנה.נכתב ע"י דבורה קוטוב;726662:"אפשר ללמוד זיבראש לבד? או שחייבים קורס?"
הבנתי שהתוכנה זיבראש מורכבת יותר מפוטושופ וללמוד אותה באופן עצמאי אי אפשר.
יש דעות אחרות, חברה?
התוצאות בהתאם...נכתב ע"י blueberry;726838:האם אפשר להגיע לתוצאות כאלה גם בלי ידע בציור?
אולי הרקע השחור?נכתב ע"י מתחדדין;726918:באמת?
למה התינוקת מפחידה?
רק בגלל שחסר לה משהוא, או שהעיצוב לא טוב?
נדמה לי שאני משקיעה במידול די ריאלי
ובקשר לעזרה שכתבת שאפשר לקבל מהאינטרנט אם תוכל להעלות איזה מדריך כזה אודה לך מאוד (נתיב)
רק בגלל שזה באמצע עבודהנכתב ע"י מתחדדין;726918:באמת?
למה התינוקת מפחידה?
ובקשר לעזרה שכתבת שאפשר לקבל מהאינטרנט אם תוכל להעלות איזה מדריך כזה אודה לך מאוד (נתיב)
ולצנזר טוב....נכתב ע"י ברק09;726934:רק בגלל שזה באמצע עבודה
לגבי המדריכים אלה סרטים מאוד כבדים שנמצאים ברחבי האינטרנט. יש גם PDF למינהם אבל צריך לחפש טוב.
נכתב ע"י מתחדדין;726918:באמת?
למה התינוקת מפחידה?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים