דרוש מידע זיהוי מספר לא מזוהה לפי מספר טלפון מהמחשב

• הוסף לסימניות
יש לימות המשיח מיזפון שמזהה מספרים... אבל הבעייה שזה מזהה רק מספרים כשרים... וגם המוןןןן פעמים זה לא מדוייק...
גם ידוע לי שיש את אפליקציית מי שנותנת מענה מושלם, אבל הבעייה שהיא עובדת רק דרך סמארטפון וברוך ה' זכינו שלא להחזיק,
אני מאד ישמח אם יש למישהו פתרון איך ניתן לזהות מספר דרך המחשב....
תודה....

• הוסף לסימניות
יש לימות המשיח מיזפון שמזהה מספרים... אבל הבעייה שזה מזהה רק מספרים כשרים... וגם המוןןןן פעמים זה לא מדוייק...
גם ידוע לי שיש את אפליקציית מי שנותנת מענה מושלם, אבל הבעייה שהיא עובדת רק דרך סמארטפון וברוך ה' זכינו שלא להחזיק,
אני מאד ישמח אם יש למישהו פתרון איך ניתן לזהות מספר דרך המחשב....
תודה....

• הוסף לסימניות
תודה רבה אבל זה לא עובד לי דרך המחשב זה נראה אפליקצייה לסמארטפון...
אני פשוט צריך דרך מחשב לכתוב מספר ולגלות את שמו של הבעלים שלו
דווקא אצלי זה עובד.. זה מגיע לך לדף 404???? צריך לרדת לתחתית העמוד, ושם ללחוץ על חפש מספר, ואז הוא מבקש ממך להתחבר... וזה עובד מצוין!!

• הוסף לסימניות
דווקא אצלי זה עובד.. זה מגיע לך לדף 404???? צריך לרדת לתחתית העמוד, ושם ללחוץ על חפש מספר, ואז הוא מבקש ממך להתחבר... וזה עובד מצוין!!
אפשר גם ישר ללכת למעלה בצד ימין - להתחבר - ואז להכניס מספר......

• הוסף לסימניות
גם אצלי לא עובד.
כשמנסה להתחבר עם חשבון גוגל - הוא פותח עמוד 'לא ניתן לגשת לאתר הזה'

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה