כללי זיהוי פונטים

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אוהב, אני לא יודע מי זה התומר מחשבים האלה אבל תעדכן אותם בבקשה שזה לא פרנקריהל.
(יש שם גם כמה פרנקריהל אמיתיים)

• הוסף לסימניות
יש לי את הפונטים שלהם שרכשתי מהם לפני 15 שנה אני חושב... כך שתעשה חשבון ממתי אני לא בקשר איתם....
בגדול - רמת הפונטים שלהם לא בהרבה מעל גובה הרצפה... לדעתי כמובן.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נקי_כפים;952596:
נתן, אתה לא מסוגל לקרוא עד סוף השורה? ישר רץ לתמונות? אצלך החיים בקומיקס?!

כתבתי במפורש: "יש לי את הפונט בבית, אתקן בערב"

המילים "בהשגחת" ו"רוסיא" הם באצעדה, השורה התחתונה זה משהו מאד דומה אולי גלבוע צר

זהו, שמי שחי בקומיקס רואה ישר שאצעדה והגופן שהשתמשו בו ל'רוסיא' רחוקים כרחוק רוסיה מישראל. :rolleyes:

בכלל, צא תמיד מתוך נקודת הנחה, שמי שמעצב לוגו כ"כ יפה, שאין לו גישה לכל מיני גופנים לא ידועים.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אוהב0ישראל;953413:
שלא תחפש הרבה. הפונט נמצא בדיסק השישי שלהם.

תודה.
סתם רציתי להכיר פונטים לא מוכרים. אין לי עניין בכשרות זו דווקא.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י eliezer;953692:
תודה.
סתם רציתי להכיר פונטים לא מוכרים. אין לי עניין בכשרות זו דווקא.

ארנב שכמוך!

ומעשה שהיה כך לא היה:

ארנב מגיע למאפייה ביום ראשון ושואל: "שלום! יש עוגת גזר?"
האופה עונה לו: "לא.. היום אין".
הארנב חוזר ביום שני ושוב שואל: "יש עוגת גזר?"
האופה עונה: "לא, גם היום אין".
ושוב חוזר הארנב יום אחר יום ושואל: "יש עוגת גזר?" ונענה בשלילה.
חוזר הארנב ביום שישי ושואל: "יש עוגת גזר???"
האופה עונה בשמחה: "כן! יש עוגת גזר!"
הארנב עונה: "רק רציתי לדעת אם יש עוגת גזר"

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה