כללי זיהוי פונט: נרקיס ליינוטייפ

• הוסף לסימניות
זה נראה כמו נרקיס ליינוטייפ של צבי נרקיס, ב"פלדהיים" משתמשמים בו המון, מישהו יכול לוודא שזה אכן ליינוטייפ וגם איפוא אפשר לקנות אותו?

תודה מראש.

קבצים מצורפים

• Mikdash.jpg
    KB 34.7 · צפיות: 27
  • Neshomo.jpg
    KB 52.3 · צפיות: 22
  • הוסף לסימניות
האם זה לא נרקיס-קלאסיק?

• הוסף לסימניות
שאלתי את הגרפיקאי של פלדהיים (שאגב כך גם הבטיח להצטרף לפורום - הוא אחד המוכשרים בשוק לדעתי) והוא אמר שזה אכן נרקיס מהגירסה הישנה (ליינוטייפ) שעשו אותה אח"כ למקינטוש.
נרקיס קלאסיק של רוזנברג הוא אכן דומה מאד אבל קצת פחות אלגנטי.
יש גירסה נוספת "חרדית" שעשה מישהו לפונט הזה וג"כ ראיתי אותה כמה פעמים בעבודות שלהם (משהו עם תגים ארוכים כאלו) מי מכיר אותה?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נקי_כפים;35003:
שאגב כך גם הבטיח להצטרף לפורום - הוא אחד המוכשרים בשוק לדעתי

תגיד לו שמחכים!
הוא באמת מוכשר!

• הוסף לסימניות
שכחתי רק לכתוב את שמו:
אביעד בן סימון
הוא גם מאייר מוכשר מאד חוץ מכשרון העיצוב שלו.

• הוסף לסימניות
ועוד משהו:
אם כבר העלית את הכריכה של ועשו לי מקדש- האם ראית את הספר?
יש שם גימורים מטורפים של זהב ולכה סלקטיבית משהו נדיר שווה לרוץ לראות.

• הוסף לסימניות
את של רוזנברג כמובן במסטרפונט-רוזנברג וזה באמת אחד היחידים שחייבים ממש לקנות מהם.
את הליינוטייפ נראה לי שלא מוכרים אלא זה עובר מפה לאוזן, סליחה מדיסק לדיסק..
ואת החרדי באמת גם אני מחפש

• הוסף לסימניות

קבצים מצורפים

• Graphic1.jpg
    Graphic1.jpg
    KB 88 · צפיות: 28
  • 6153.jpg
    KB 23.3 · צפיות: 33
  • הוסף לסימניות
נקי כפיים, אצלי יש את זה בשם נוריל ונוריט, של מי זה?
ויש גם S-Yeshurin, לא דומה, אבל במשפחה.

• הוסף לסימניות
אין לי מושג אצלי בתוך הפונט רשום השם של..... (לא משנה, איזה גרפיקאי ידוע) ואין לי מושג איך הוא הגיע אלי

• הוסף לסימניות
נקי כפים, מה שהעלית אכן נראה כמו ליינוטייפ ויש לי את זה תחת השם "נורית", אבל תסתכל טוב ותראה שהפלדהיים יותר אלגנטי, ברור שזה עבר טיפול ולטובה, ה"ש" וה"מ" לדוגמה יפים יותר, הסירו את התגים מלמטה אצל כמה אותיות, וכו'.

את הגירסה הזו אני מחפש.

לגבי פלדהיים - יש להם גם מעצב בשם מייקל סילברסטין שמוציא עבודות ברמה שכמעט ואין דומה לו - עיצוב מעורר השראה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה