כללי זיהוי פונט

• הוסף לסימניות
איזה פונט זה?

קבצים מצורפים

• Screen Shot 2015-10-05 at 22.57.17.png
    KB 227.2 · צפיות: 0
  • הוסף לסימניות
אין משהו שמכיר?

• הוסף לסימניות
תודה רבה!!
האם זה פונט חינמי?

• הוסף לסימניות
זה ממש לא eras
מוכר לי מאד אנסה לבדק רגע

• הוסף לסימניות
דומה מאד זה הפונט franklin gothic
וגם colaborate

• הוסף לסימניות
סטארט, יש לך את הפונטים franklin gothic, ו colaborate?
הפרנקלין שיש לי, לא לגמרי דומה.
זה פונטים חינמיים?

• הוסף לסימניות
וגם calibri ו Microsoft phagsPa

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חותם1;1786254:
סטארט, יש לך את הפונטים franklin gothic, ו colaborate?
הפרנקלין שיש לי, לא לגמרי דומה.
זה פונטים חינמיים?
הפרנקלין יש לך book ? הוא דומה למדי מעט יותר גבוה אולי פה זה מורחב

• הוסף לסימניות
תודה על כל העזרה,
אבל זה לא הפונט,
הeras הכי דומה מבחינת התנועה של הפונט, אבל לא זהה.
והאחרים, אין להם את היופי של הפונט שצירפתי, הם יותר נוקשים.

• הוסף לסימניות
הבעיה בeras שיש לכולו נטיה מסוימת ולא יהיה לך נטוי למילים שדרוש הטיה כמו בקובץ שצרפת, ומבחינת תוכן יש להטיה משמעות

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י jilly172;1786637:

תודה רבה!
זה נראה זהה או כמעט זהה,
יש לפונט הזה גם משקל נטוי?
אני לא מוצאת באתר.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה