זיכרון RAM או SSD?

• הוסף לסימניות
אני רוצה לשדרג מחשב נייד. מה עדיף: להחליף את זיכרון הRAM ל-16 ג'יגה או להחליף את הדיסק הקשיח ל-SSD וזכרון RAM רק ל 8 ג'יגה?

• הוסף לסימניות
יש לי את אותו שאלה
רק דבר אחד לא מובן לי מה זה SSD ??

• הוסף לסימניות
האמת שכתבתי כבר קודם, אבל היה נראה שאף אחד לא הבין את השאלה אז שיניתי.
אני רוצה להתקין אנדרואיד סטודיו כדי לפתח אפליקציות לאנדרואיד, העניין הוא שלצורך ההרצה (שאי אפשר, כמובן לפתח בלעדיה) הוא פותח מכשיר וירטואלי של אנדרואיד. הבנתי שזה יכול להיות כבד מאוד ולא מתחשק לי שזה יתקע כל רגע, לכן החלטתי לשדרג. (עכשיו יש רק 6 ג'יגה זכרון RAM)

• הוסף לסימניות
לא שאלתי סתם, רק כדי להבין מה הבעיה ובעצם אתה אומר כרגע אין בעיה אבל
נכתב ע"י מסלול מחדש;n5028627:
הבנתי שזה יכול להיות כבד מאוד

השאלה מה עוד אתה מריץ במקביל ומה המפרט של שאר הרכיבים שיש לך כרגע.

דרישות התוכנה זה 3 ג'יגה מינימאלי ו8 מומלץ.
במקביל יש כמובן גם את קבצי הSDK וכדו' שנקראים מהקשיח כך שגם SSD יעזור לך מאוד!
ואם אתה ממש רוצה ביצועים מיטביים אז גם המעבד צריך לתמוך בכמה פרמטרים נוספים.
תכל להיעזר באתר התוכנה כדי לראות את דרישות המערכת.

בהצלחה

• הוסף לסימניות
תודה.
זאת אומרת שאין עניין דווקא ב16 ג'יגה? (אם זאת התכנה העיקרית שאני רוצה להריץ)

• הוסף לסימניות
מהנסיון החלפה ל SSD מאיץ את המחשב הרבה יותר מהוספת RAM אך אם אנו מדברים על תוכנות כבדות ודאי יש לדאוג גם לכמות RAM מספקת. חושבני שבשביל הצורך הנ"ל 8 RAM מספיק אם לא שמריצים הרבה תוכנות בבת אחת או שישנם תוכנות רבות ברקע

• הוסף לסימניות
תודה רבה!
שידרגתי לSSD ול8 RAM, ועובד מעולה!
למדן וידען ישר כח גדול! וכן לשאר המגיבים.
עזרתם לי מאוד.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה