"זיסע קינדערלך"

• הוסף לסימניות
בלע"ר, תמונות חורפיות יפות!!!
גם לי הפריע הרצפה, הרקע ,לא היה לי ברור מה הולך שם.
וטוב לראות אותך!!!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י 1020;1435385:
מלכי את צודקת התמונות של זיסע קינדרלך באמת מדהימות .אך לא אני עומדת מאחוריהם-
אסתי מלאךST2000 צילמה אותם לאחרונה-היא מצלמת מדהים!!!!
הפעם הזו.זו אני:)
בקשר לביגוד- לא קשור אלי-זה כ"כ נורא? לא נראה לי

תראי אני רואה שזה לא מזיז כאן לאף אחת. לי אישית זה צורם מאוד.
תחשבי הגיונית שהם מייצגים אופנה. נו אז מה הקשר למכנס המקומט והישן הזה? לא כך?
מה שבטוח זה שזה באמת לא העסק שלך. אך לא יכולתי להתאפק...

• הוסף לסימניות
למה זה נראה לך מכנס ישן ומאובק? אולי יש לך בעיה במסך?
ומה לא טוב לך בכיפה? ניסיתי להבין....

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י דבושינקה;1435821:
למה זה נראה לך מכנס ישן ומאובק? אולי יש לך בעיה במסך?
ומה לא טוב לך בכיפה? ניסיתי להבין....

בעי'ה במסך יש אולי למי שלא רואה דבר כ"כ בולט. ת' אמת שלכל אדם בולט יותר מה שמפריע לו. כשם שפרצופיהם שונים...
אך בכ"ז תסתכלי חזק פליז על המכנס באיזור הברך בעיקר..

יאלה הגזמתי. התמונות בסה"כ חלומיות ומקסימות.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה