דרוש מידע זכאות למטפלת

• הוסף לסימניות
איפה אפשר לברר על זכאות למטפלת/מעון, עבור עצמאיים?

• הוסף לסימניות
בתור עצמאית את מחליטה כמה שעות את עובדת...
אז אין בעייה תרשמי כמה שצריך.
עצמאית תמיד עובדת המון זמן....

• הוסף לסימניות
36 מינימום

• הוסף לסימניות
בתור עצמאית אני מדווחת לפי שעות?
לא נראה לי.
אני חושבת שלפי הכנסות (סליחה על הבורות, בעלי מתעסק עם כל הדברים האלה).

בכל אופן אני אשמח, אם מישהו יוכל לפרט לי איך עושים את זה, למי פונים, מה ממלאים וכו'.

תודה!

• הוסף לסימניות
תודה.
אני צריכה בבקשה הדרכה לתהליך מתחילה.
אפשרי?

• הוסף לסימניות
תודה.
אני צריכה בבקשה הדרכה לתהליך מתחילה.
אפשרי?
קודם נרשמים למעון/למשפחתון
מקבלים מהם את הספח של הרישום
אח"כ ממלאים פרטים להגשת בקשה להנחה באתר הזה:
https://forms.gov.il/globalData/GetSequence/getHtmlForm.aspx?formType=<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

מקווה שזכרתי הכל
בהצלחה

• הוסף לסימניות
אבל אני רוצה לברר על זכאותי לפני שאני רושמת.
אפשרי?

• הוסף לסימניות
אבל אני רוצה לברר על זכאותי לפני שאני רושמת.
אפשרי?
גם אני השנה רושמת למעון פעם ראשונה כעצמאית, ביררתי פחות או יותר ואמרו לי שמחשבים את זה לפי כמות הכנסה לנפש לא זוכרת כרגע מה הסכום המדויק... אולי יש אפשרות להתקשר אליהם לשאול

• הוסף לסימניות
@תמי היין את מוזמנת בשמחה לשלוח לי מייל, אוכל לענות לך על כל השאלות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה