עזרה זכויות יוצרים על תמונות בגוגל

• פותח הנושא Abie
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
יש דבר כזה?
ואם כן, מה זה אומר?

• הוסף לסימניות
על כל תמונה יש זכויות יוצרים שזה אומר שאסור להשתמש בה לכל שימוש ללא רשות (לא עוזר לתת קרדיט אם לא קיבלת רשות)

• הוסף לסימניות
אפשר לעשות בחיפוש של גוגל סינון כך שיציג רק תמונות שמותר להשתמש בהן

• הוסף לסימניות
יש אתרים רבים להורדת תמונות בחינם.
כאן יש 14 כאלה.
רק לשים לב, כי גם בסינון של נטפרי יש פיספוסים במיוחד באתרים כאלו, חלקם ממש נוראיים, ויש לבדוק כל תמונה.

• הוסף לסימניות
1659251668894.png

כל הפרטים כאן: https://support.google.com/legal/answer/3463239?hl=iw

• הוסף לסימניות
שאלה לי-
נגיד שלקוח פנה אלי שאני יעצב לו מודעה על מכירת פלאפון שיאומי
ואני צריכה תמונה של פלאפון שיאומי למודעה
אני עושה חיפוש גוגל "פלאפון שיאומי כשר" ואז לוחצת על תמונות
וזה מביא לי את התמונות של הטלפון כפי שהם מוצגות באתרים שמוכרים את הטלפון
לא תמונות למטרת "יצירה" כלשהי
אלא סתם תמונה שמציגה את המוצר (שלכו תדעו מאיפה הם לקחו אותה...)
מותר לי להשתמש בתמונות האלו?
יש אליהם זכויות יוצרים?

• הוסף לסימניות
שאלה לי-
נגיד שלקוח פנה אלי שאני יעצב לו מודעה על מכירת פלאפון שיאומי
ואני צריכה תמונה של פלאפון שיאומי למודעה
אני עושה חיפוש גוגל "פלאפון שיאומי כשר" ואז לוחצת על תמונות
וזה מביא לי את התמונות של הטלפון כפי שהם מוצגות באתרים שמוכרים את הטלפון
לא תמונות למטרת "יצירה" כלשהי
אלא סתם תמונה שמציגה את המוצר (שלכו תדעו מאיפה הם לקחו אותה...)
מותר לי להשתמש בתמונות האלו?
יש אליהם זכויות יוצרים?

לא מומלץ...
תמיד כדאי ליצור קשר עם מקור התמונה ולוודא שאפשר להשתמש. עדיף להשקיע את הזמן הדרוש לזה מאשר להתמודד אחר כך עם תביעה...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה